Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - Rotterdam - K.P. van der Mandelelaan

Geestelijke gezondheidszorg

8
.9

uit 209 waarderingen

Over Mentaal Beter - Rotterdam - K.P. van der Mandelelaan

Welkom bij Mentaal Beter Rotterdam Van Der Mandelaan

Op onze praktijk behandelen wij kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende lichte tot matig-ernstige psychische klachten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressieangststoornissen, traumaADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. Immers zijn geen twee kinderen, jongeren of volwassenen hetzelfde. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt.

Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter?

Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel.

Ons streven is om zo kort mogelijk te behandelen, maar altijd zolang als nodig is. Tijdens de behandeling meten we de effectiviteit van de behandeling met behulp van vragenlijsten en bespreken we samen de vooruitgang. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

Misschien een beetje spannend, maar je bent in goede handen

Voor de eerste keer naar een psycholoog gaan, kan erg spannend zijn. Maar wees gerust, je bent bij ons in goede handen. Niet alleen hebben onze behandelaren al jarenlange ervaring, je hebt te allen tijde ook inspraak op de behandeling. Voel je je ergens niet fijn bij, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je staat er nooit helemaal alleen voor.

Waarderingen historie

2023
9.3
1 waardering
2022
8.9
42 waarderingen
2021
9.2
65 waarderingen
2020
8.9
76 waarderingen
2019
8.0
30 waarderingen
2018
8.6
21 waarderingen
2017
8.8
4 waarderingen
2016
8.2
3 waarderingen
2015
7.9
10 waarderingen
2014
9.0
13 waarderingen
2013
8.8
7 waarderingen

Recente waarderingen

23 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Overall, the care provided was high quality and very insightful. The restriction on the number of sessions can be tricky though as sometimes more might be needed and it is not easy to know in advance.

9.3
Lees meer
29 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik had hiervoor wat slechte ervaringen met andere instanties waar ik lang op wachtlijsten moest staan (ook na intake). Wat was ik blij toen ik hier kon starten. Ik had een goede klik met mijn...

Reactie van/namens Mentaal Beter - Rotterdam - K.P. van der Mandelelaan - Rotterdam

Hartelijk dank voor deze positieve waardering van onze zorg. Wat fijn om te lezen wat schematherapie in groepsvorm je gebracht...

9.8
Lees meer
23 december 2022 - Geplaatst door de redactie

I had a very good experience with Mentaal Beter. The therapist I worked with, Virginie, is highly skilled and aware of latest developments within the field of psychology. The therapy is tailored for...

Bekijk alle waarderingen