Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - Rotterdam - K.P. van der Mandelelaan

Geestelijke gezondheidszorg

9
.1

uit 201 waarderingen

Over Mentaal Beter - Rotterdam - K.P. van der Mandelelaan

Welkom bij Mentaal Beter Rotterdam Van Der Mandelaan

Op onze praktijk behandelen wij kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende lichte tot matig-ernstige psychische klachten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressieangststoornissen, traumaADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. Immers zijn geen twee kinderen, jongeren of volwassenen hetzelfde. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt.

Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter?

Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel.

Ons streven is om zo kort mogelijk te behandelen, maar altijd zolang als nodig is. Tijdens de behandeling meten we de effectiviteit van de behandeling met behulp van vragenlijsten en bespreken we samen de vooruitgang. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

Misschien een beetje spannend, maar je bent in goede handen

Voor de eerste keer naar een psycholoog gaan, kan erg spannend zijn. Maar wees gerust, je bent bij ons in goede handen. Niet alleen hebben onze behandelaren al jarenlange ervaring, je hebt te allen tijde ook inspraak op de behandeling. Voel je je ergens niet fijn bij, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je staat er nooit helemaal alleen voor.

Waarderingen historie

2024
8.6
4 waarderingen
2023
9.3
24 waarderingen
2022
8.9
42 waarderingen
2021
9.2
65 waarderingen
2020
8.9
76 waarderingen
2019
8.0
30 waarderingen
2018
8.6
21 waarderingen
2017
8.8
4 waarderingen
2016
8.2
3 waarderingen
2015
7.9
10 waarderingen
2014
9.0
13 waarderingen
2013
8.8
7 waarderingen

Recente waarderingen

1 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Ik ben goed geholpen en begeleid bij Mentaal Beter. Ik voelde me gehoord en geholpen naar een oplossing voor de dingen waar ik tegenaan liep. Mijn complimenten!

Reactie van/namens Mentaal Beter - Rotterdam - K.P. van der Mandelelaan - Rotterdam

Wat mooi om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad met onze zorg en je je gehoord voelde! Namens Mentaal Beter wensen we...

20 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Ik heb mentaal beter enorm prettig ervaren. Ik moet aan het begin van mijn behandeling switchen van behandelaar vanwege omstandigheden aan hun kant. Gelukkig werd het allemaal gelijk opgepakt en kon...

Reactie van/namens Mentaal Beter - Rotterdam - K.P. van der Mandelelaan - Rotterdam

Hartelijk dank voor de mooie waardering! We willen je namens Mentaal Beter nog veel geluk en gezondheid wensen!

7.5
Lees meer
8 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Wegens onderzoek naar ADHD hier terecht gekomen, aanvankelijk was er een lange wachtrij maar na net geen 2 maanden kon ik al terecht bij Mentaal Beter. Zeer goed geholpen door de mensen daar. Het...

Reactie van/namens Mentaal Beter - Rotterdam - K.P. van der Mandelelaan - Rotterdam

Wat mooi om te lezen dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad met onze zorg! We willen je namens Mentaal Beter nog veel geluk en...

9.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen