Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - 's-Gravenzande

Geestelijke gezondheidszorg

9
.2

uit 26 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Mentaal Beter - 's-Gravenzande

Welkom bij Mentaal Beter Jong 's-Gravenzande

Op onze praktijk behandelen wij kinderen en jongeren met uiteenlopende lichte tot matig-ernstige psychische klachten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressieangststoornissen, traumaADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. Immers zijn geen twee kinderen, jongeren of volwassenen hetzelfde. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt.

Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter?

Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel.

Ons streven is om zo kort mogelijk te behandelen, maar altijd zolang als nodig is. Tijdens de behandeling meten we de effectiviteit van de behandeling met behulp van vragenlijsten en bespreken we samen de vooruitgang. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

Misschien een beetje spannend, maar je bent in goede handen

Voor de eerste keer naar een psycholoog gaan, kan erg spannend zijn. Maar wees gerust, je bent bij ons in goede handen. Niet alleen hebben onze behandelaren al jarenlange ervaring, je hebt te allen tijde ook inspraak op de behandeling. Voel je je ergens niet fijn bij, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je staat er nooit helemaal alleen voor.

Bij Mentaal Beter Jong werken orthopedagogen, GZ psychologen, Psychotherapeuten, Klinisch Psychologen, kinderartsen en een Kind- en jeugdpsychiater. Het merendeel van onzehulpverleners is BIG geregistreerd en ingeschreven bij diverse beroepsvereniging zoals het NIP, de NVVP en de NVO. 

 

Waarderingen historie

2023
8.5
2 waarderingen
2022
9.3
8 waarderingen
2021
8.8
6 waarderingen
2020
9.5
10 waarderingen

Recente waarderingen

12 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Zeer goede ervaring. Amanda een zeer bekwame en vriendelijke behandelaar.

Reactie van/namens Mentaal Beter - 's-Gravenzande - 's-Gravenzande

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met onze zorg en een van onze behandelaren te delen. Namens Mentaal...

9.0
Lees meer
10 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Goede gesprekken, voldeed aan verwachting

Reactie van/namens Mentaal Beter - 's-Gravenzande - 's-Gravenzande

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met onze zorg te delen. Namens Mentaal Beter wensen we je nog veel...

8.0
Lees meer
9 september 2022 - Geplaatst door de redactie

We zijn prettig en snel geholpen. Er wordt zeer respectvol omgegaan met mensen! Duidelijk, veel aandacht en vooral ook de check of je voldoende informatie hebt en of je het hebt begrepen. Hele fijne...

Reactie van/namens Mentaal Beter - 's-Gravenzande - 's-Gravenzande

Hartelijk dank voor deze positieve waardering op onze zorg. Wat fijn om te lezen dat je de behandelingen als een fijn hebt...

9.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen