Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - Utrecht - Burgemeester Verderlaan

Geestelijke gezondheidszorg

uit 22 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Mentaal Beter - Utrecht - Burgemeester Verderlaan - Utrecht op 14 oktober 2019

Afspraken

Accommodatie

Aandoening / behandeling

Psychische problemen

Toelichting

Een 'korte wachttijd' houdt in dat ze naast een telefonische intake, meerdere intake gesprekken hebben, waarin ze alleen maar informatie verzamelen. Daarnaast heb ik twijfels over hoe ze omgaan met vragenlijsten/psychometrische tests. Bij opmerkingen/vragen over vragenlijsten werd gereageerd dat ik 'het toch maar in moest vullen'. Er was nauwelijks terugkoppeling/interesse. Mogelijke reden van doorverwijzing werd na uitkomst van één vragenlijst van de hand gedaan (vragenlijst niet in COTAN, Engelse literatuur geeft aan dat dit geen diagnostisch instrument is). Behandelaar leek niet voorbereid tijdens gesprekken, onzeker en maar half luisterend. Er was geen klik. Ze ging met het team overleggen, maar was zelf niet bij het teamgesprek aanwezig? Regio-behandelaar leek ongeïnteresseerd en geen zin te hebben in afspraak. Voelde me niet begrepen/gehoord en had weinig vertrouwen in vervolgen van behandeling in hier. Wellicht alleen geschikt voor zeer specifieke problematiek.

Reactie van/namens Mentaal Beter - Utrecht - Burgemeester Verderlaan - Utrecht

Beste heer/mevrouw,

Wat vervelend om te horen dat uw behandelingen niet positief zijn verlopen in Utrecht. Samen met u willen wij graag meedenken in een mogelijke passende oplossing. Als u hier voor openstaat en uw verhaal met ons wilt delen, onze collega's zitten voor u klaar via www.mentaalbeter.nl/zorgkwaliteit.

Wij hopen graag van u te horen!

Met hartelijke groet,
Mentaal Beter

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.

• Nieuwe zorgaanbieder?

• Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Mentaal Beter - Utrecht - Burgemeester Verderlaan? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.