Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - Voorburg

Geestelijke gezondheidszorg

8
.0

uit 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Mentaal Beter - Voorburg

Welkom bij Mentaal Beter Voorburg

Op onze praktijk behandelen wij kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende lichte tot matig-ernstige psychische klachten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressieangststoornissen, traumaADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. Immers zijn geen twee kinderen, jongeren of volwassenen hetzelfde. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt.

Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter?

Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel.

Ons streven is om zo kort mogelijk te behandelen, maar altijd zolang als nodig is. Tijdens de behandeling meten we de effectiviteit van de behandeling met behulp van vragenlijsten en bespreken we samen de vooruitgang. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

Misschien een beetje spannend, maar je bent in goede handen

Voor de eerste keer naar een psycholoog gaan, kan erg spannend zijn. Maar wees gerust, je bent bij ons in goede handen. Niet alleen hebben onze behandelaren al jarenlange ervaring, je hebt te allen tijde ook inspraak op de behandeling. Voel je je ergens niet fijn bij, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je staat er nooit helemaal alleen voor.

Waarderingen historie

2022
7.9
3 waarderingen
2021
7.8
4 waarderingen
2019
8.4
2 waarderingen
2016
9.5
1 waardering
2014
8.8
1 waardering

Recente waarderingen

17 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik ben zeer prettig geholpen bij mijn diagnose en het traject daarna. Ik had een zorgverlener die meeveerde met mijn behoeftes en vragen.

Reactie van/namens Mentaal Beter - Voorburg - Voorburg

Wauw, wat een mooi cijfer. Bedankt! Namens Mentaal Beter wensen we je nog veel succes en gezondheid toe.

9.7
Lees meer
19 juni 2022 - Geplaatst door de redactie

Bij Mentaal Beter heb ik eindelijk geleerd om te gaan met mijn autisme en vooral de daarbij behorende angsten. In eerste instantie durfde ik niet eens daar naar binnen. Maar door de juiste...

Reactie van/namens Mentaal Beter - Voorburg - Voorburg

Wauw, hartelijk dank voor het delen van jouw verhaal en deze persoonlijke review van Mentaal Beter. We vinden het fijn om te...

9.3
Lees meer
15 mei 2022 - Geplaatst door de redactie

Er wordt niet geluisterd naar de patient en zowel grenzen als wensen worden niet gehoord. Mentaalbeter werkt volgens protocol maar ziet niet de mens achter de patient. Totaal geen doortastendheid en...

Reactie van/namens Mentaal Beter - Voorburg - Voorburg

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Wij vinden het vervelend dat je de behandeling op deze manier...

4.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen