Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - Winschoten

Geestelijke gezondheidszorg

9
.1

uit 36 waarderingen

Over Mentaal Beter - Winschoten

Welkom bij Mentaal Beter Winschoten

Op onze praktijk behandelen wij kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende lichte tot matig-ernstige psychische klachten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressieangststoornissen, traumaADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. Immers zijn geen twee kinderen, jongeren of volwassenen hetzelfde. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt.

Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter?

Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel.

Ons streven is om zo kort mogelijk te behandelen, maar altijd zolang als nodig is. Tijdens de behandeling meten we de effectiviteit van de behandeling met behulp van vragenlijsten en bespreken we samen de vooruitgang. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

Misschien een beetje spannend, maar je bent in goede handen

Voor de eerste keer naar een psycholoog gaan, kan erg spannend zijn. Maar wees gerust, je bent bij ons in goede handen. Niet alleen hebben onze behandelaren al jarenlange ervaring, je hebt te allen tijde ook inspraak op de behandeling. Voel je je ergens niet fijn bij, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je staat er nooit helemaal alleen voor.

Waarderingen historie

2022
9.4
7 waarderingen
2021
9.1
24 waarderingen
2020
8.9
5 waarderingen
2018
4.0
1 waardering

Recente waarderingen

1 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Vanaf het begin een goede klik. Ik heb mij gedurende het traject altijd gehoord en begrepen gevoeld. Enorm dankbaar.

Reactie van/namens Mentaal Beter - Winschoten - Winschoten

Wauw! Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om onze zorg te waarderen en voor dit mooie cijfer. Namens Mentaal Beter wensen...

1 augustus 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik voelde mij gehoord en begrepen. Ik heb ontzettend veel aan de behandelingen gehad waardoor ik nu zoveel beter in mijn vel zit. Enorm dankbaar hiervoor!

Reactie van/namens Mentaal Beter - Winschoten - Winschoten

Wat een mooie beoordeling van onze zorg, bedankt! We vinden het fijn om te lezen dat je je gehoord en begrepen hebt gevoeld....

9.8
Lees meer
11 april 2022 - Geplaatst door de redactie

Fijne organisatie, waar je gehoord wordt. Door de behandeling sta ik een stuk sterker in mijn schoenen. En kan ik met alle adviezen weer op een evenwichtige manier verder.

Reactie van/namens Mentaal Beter - Winschoten - Winschoten

Wauw, hartelijk dank voor deze positieve beoordeling en wat goed om te lezen dat je sterker in je schoenen staat! Namens Mentaal...

Bekijk alle waarderingen