Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - Winschoten

Geestelijke gezondheidszorg

9
.2

uit 39 waarderingen

Over Mentaal Beter - Winschoten

Welkom bij Mentaal Beter Winschoten

Op onze praktijk behandelen wij kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende lichte tot matig-ernstige psychische klachten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressieangststoornissen, traumaADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. Immers zijn geen twee kinderen, jongeren of volwassenen hetzelfde. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt.

Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter?

Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel.

Ons streven is om zo kort mogelijk te behandelen, maar altijd zolang als nodig is. Tijdens de behandeling meten we de effectiviteit van de behandeling met behulp van vragenlijsten en bespreken we samen de vooruitgang. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

Misschien een beetje spannend, maar je bent in goede handen

Voor de eerste keer naar een psycholoog gaan, kan erg spannend zijn. Maar wees gerust, je bent bij ons in goede handen. Niet alleen hebben onze behandelaren al jarenlange ervaring, je hebt te allen tijde ook inspraak op de behandeling. Voel je je ergens niet fijn bij, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je staat er nooit helemaal alleen voor.

Waarderingen historie

2024
10
1 waardering
2023
9.6
2 waarderingen
2022
9.4
7 waarderingen
2021
9.1
24 waarderingen
2020
8.9
5 waarderingen
2018
4.0
1 waardering

Recente waarderingen

15 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

We zijn er met onze dochter van 10 geweest. Ontzettend tevreden over de zorg. “ zien” het kind en passen daar behandeling op aan. Alles is in goede samenspraak gegaan en een ontzettende lieve...

Reactie van/namens Mentaal Beter - Winschoten - Winschoten

Wat mooi om te lezen en hartelijk dank voor de mooie waardering! We willen jullie namens Mentaal Beter nog veel geluk en...

31 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Wij zijn zeer tevreden! Fijne orthopedagoge die alle aandacht, tijd, geduld en begrip voor onze dochter en ons had, tijdens de behandeling. We zijn erg goed geholpen.

Reactie van/namens Mentaal Beter - Winschoten - Winschoten

Wauw, wat een mooie waardering en een prachtig compliment onze orthopedagoog. Bedankt! We willen jullie namens Mentaal Beter nog...

9.3
Lees meer
18 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Wij hebben de behandeling als zeer professioneel, zorgvuldig en prettig ervaren. De behandelaar nam de situatie en de klachten van mijn zoon zeer serieus en heeft gezorgd voor een veilige omgeving...

Reactie van/namens Mentaal Beter - Winschoten - Winschoten

Wauw, wat een mooie waardering, hartelijk bedankt! We willen jullie namens Mentaal Beter nog veel geluk en gezondheid wensen!

9.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen