Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - Zoetermeer - Orfeoschouw

GGZ

8
.8

uit 37 waarderingen

Over Mentaal Beter - Zoetermeer - Orfeoschouw

 

Welkom bij Mentaal Beter Jong Zoetemeer, Orfeschouw

Op onze praktijk behandelen wij kinderen en jongeren met uiteenlopende lichte tot matig-ernstige psychische klachten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressieangststoornissen, traumaADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. Immers zijn geen twee kinderen, jongeren of volwassenen hetzelfde. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt.

Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter?

Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel.

Ons streven is om zo kort mogelijk te behandelen, maar altijd zolang als nodig is. Tijdens de behandeling meten we de effectiviteit van de behandeling met behulp van vragenlijsten en bespreken we samen de vooruitgang. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

Misschien een beetje spannend, maar je bent in goede handen

Voor de eerste keer naar een psycholoog gaan, kan erg spannend zijn. Maar wees gerust, je bent bij ons in goede handen. Niet alleen hebben onze behandelaren al jarenlange ervaring, je hebt te allen tijde ook inspraak op de behandeling. Voel je je ergens niet fijn bij, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je staat er nooit helemaal alleen voor.

Waarderingen historie

2022
8.8
14 waarderingen
2021
8.7
8 waarderingen
2020
8.8
12 waarderingen
2019
9.0
3 waarderingen

Recente waarderingen

25 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Wij zijn tevreden, Marieke heeft onze zoon en ons op een fijne manier begeleid!

Reactie van/namens Mentaal Beter - Zoetermeer - Orfeoschouw - Zoetermeer

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze zorg te waarderen. We vinden het fijn om te leze dat je tevreden bent. Namens Mentaal...

8.7
Lees meer
17 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Onze zoon heeft uitstekende psychologische hulp ontvangen waardoor hij veel beter in zijn vel zit. Wij zijn de psycholoog daarvoor dankbaar.

Reactie van/namens Mentaal Beter - Zoetermeer - Orfeoschouw - Zoetermeer

Hartelijk dank voor deze waardering van onze zorg! Wat fijn om te lezen dat we jullie zoon hebben kunnen helpen. Namens Mentaal...

9.0
Lees meer
14 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Onze dochter is enorm geholpen met psycho-educatie voor ADD (door Simone). We zijn heel erg blij met alle inzet vanuit Mentaal Beter.

Reactie van/namens Mentaal Beter - Zoetermeer - Orfeoschouw - Zoetermeer

Wauw, wat een mooi cijfer! Hartelijk dank dat jullie de tijd hebben genomen om onze zorg te waarderen. We zijn blij dat we jullie...

9.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen