Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - Zwijndrecht

Geestelijke gezondheidszorg

8
.4

uit 30 waarderingen

Over Mentaal Beter - Zwijndrecht

Welkom bij Mentaal Beter van Rhoon Zwijndrecht

Op onze praktijk behandelen wij kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende lichte tot matig-ernstige psychische klachten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressieangststoornissen, traumaADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. Immers zijn geen twee kinderen, jongeren of volwassenen hetzelfde. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt.

Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter?

Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel.

Ons streven is om zo kort mogelijk te behandelen, maar altijd zolang als nodig is. Tijdens de behandeling meten we de effectiviteit van de behandeling met behulp van vragenlijsten en bespreken we samen de vooruitgang. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

Misschien een beetje spannend, maar je bent in goede handen

Voor de eerste keer naar een psycholoog gaan, kan erg spannend zijn. Maar wees gerust, je bent bij ons in goede handen. Niet alleen hebben onze behandelaren al jarenlange ervaring, je hebt te allen tijde ook inspraak op de behandeling. Voel je je ergens niet fijn bij, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je staat er nooit helemaal alleen voor.

Waarderingen historie

2023
6.7
2 waarderingen
2022
8.9
5 waarderingen
2021
7.8
8 waarderingen
2020
8.8
13 waarderingen
2019
9.0
2 waarderingen

Recente waarderingen

4 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

De therapie voor adhd heeft onze zoon enorm geholpen. Onze zoon van 7 jaar kwam graag naar de afspraken. Prima plek om ook als ouders te sparren ! Er is veel geborgenheid voelbaar !

Reactie van/namens Mentaal Beter - Zwijndrecht - Zwijndrecht

Wat een mooie waardering, dank daarvoor! Fijn om te lezen dat de therapie voor ADHD bij jullie zoon zo goed heeft geholpen....

8.2
Lees meer
15 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Werken volgens mij veel jonge net afgestudeerde medewerkers, met weinig tot geen ervaring. Zonde van mijn eigen risico.

Reactie van/namens Mentaal Beter - Zwijndrecht - Zwijndrecht

Wat vervelend dat je geen positieve ervaring hebt gehad bij ons! We willen graag met je in gesprek om gezamenlijk te kijken naar...

5.2
Lees meer
16 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

Vanaf begin tot eind goed begeleid en bij vragen van ouders wordt er naar je geluisterd en adviezen gegeven.

Reactie van/namens Mentaal Beter - Zwijndrecht - Zwijndrecht

Hartelijk dank dat jullie de tijd hebben genomen om onze zorg te waarderen en wat goed om te lezen dat jullie een fijne...

8.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Jong, A.J.M. de

Beroep

Psycholoog

Zorginstelling

Mentaal Beter - Zwijndrecht, Zwijndrecht
-

0 waarderingen