Naar de navigatie Naar de inhoud

Mindler

Geestelijke gezondheidszorg

8
.9

uit 76 waarderingen

woensdag
Gesloten

Open om 8:00 - 18:00

donderdag
8:00 - 18:00
vrijdag
8:00 - 18:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:00 - 18:00
dinsdag
8:00 - 18:00

Waardering van Mindler - Amsterdam op 22 november 2022

Afspraken

10

Behandeling

8

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

N.v.t.

Aandoening / behandeling

Angststoornissen

Toelichting

Het was erg prettig dat je zelf een zorgverlener kan uitzoeken die mogelijk bij jou past. Hierdoor kan je kijken of het kennisgebied van de zorgverlener aansluit bij jouw uitdagingen. Mijn zorgverlener heeft de juiste vragen gesteld en de modules op Mindler stellen jou in staat om rustig jouw klachten te analyseren en op zoek te gaan naar tools om jouw negatieve ervaringen te verminderen.

Reactie van/namens Mindler - Amsterdam

Hoi, bedankt voor deze mooie waardering!☺️ We zijn heel erg blij te horen dat je een fijne behandeling had bij Mindler. Ook heel erg fijn om te horen dat je de modules in de app hebt kunnen gebruiken. Deze zijn inderdaad bedoeld om ervoor te zorgen dat je tussen je sessies, op je eigen tempo deze kan maken.
We horen het graag mochten we nog iets voor je kunnen betekenen in de toekomst en we wensen je veel succes toe!💜 Warme groeten, Team Mindler


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Mindler? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.