Naar de navigatie Naar de inhoud

Mindler

GGZ

8
.6

uit 55 waarderingen

zondag
Gesloten
maandag
8:00 - 18:00
dinsdag
8:00 - 18:00
woensdag
8:00 - 18:00
donderdag
8:00 - 18:00
vrijdag
8:00 - 18:00
zaterdag
Gesloten

Waardering van Mindler - Amsterdam op 28 september 2022

Afspraken

9

Behandeling

8

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

N.v.t.

Aandoening / behandeling

Psychische problemen

Toelichting

Ik ben heel tevreden over de zorg van Sifra Verburg. Ze stelt hele lastige vragen, waar ik lang over moet nadenken, maar die echt effect hebben op mijn mentale gezondheid en mijn leven. Daarnaast geeft ze praktische handvaten die ik direct kan toepassen in mijn leven. Ten slotte verliest ze het hele plaatje nooit uit het oog.

Reactie van/namens Mindler - Amsterdam

Beste, bedankt voor het achterlaten van deze mooie waardering. We zijn ontzettend blij om te horen dat je een succesvolle behandeling had bij Sifra en Mindler. Ik zorg ervoor dat Sifra deze mooie waardering ook ontvangt.☺️
We wensen je heel veel succes toe en we horen het graag mochten we nog iets voor jou kunnen betekenen in de toekomst. Warme groeten, Team Mindler


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Mindler? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.