Naar de navigatie Naar de inhoud

NuGGZ

Geestelijke gezondheidszorg

8
.6

uit 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

maandag
8:30 - 18:00
dinsdag
8:30 - 18:00
woensdag
8:30 - 18:00
donderdag
8:30 - 18:00
vrijdag
8:30 - 18:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over NuGGZ

NuGGZ behandelt mensen met "verslaving in remissie" zowel vanuit de basis geestelijke gezondheidszorg (BGGZ) als de specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ). We behandelen met bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de psychologische behandeling van cliënten die herstellen van een verslaving. Zo streven we naar een zo groot mogelijke bijdrage aan de gezondheid van herstellende verslaafden in het algemeen en van bewoners van safehouses (van Pret in Herstel) in het bijzonder.

We werken in een fijne sfeer vanuit vakmanschap en organiseren leuke activiteiten. Zo combineren we een persoonlijke aanpak met de hoogste professionele normen voor cliënten en werknemers.

 

5 kernwaarden

NuGGZ heeft een Raad van Toezicht die uitgaat van 5 kernwaarden om de kwaliteit van zorg, de veiligheid en de bedrijfsvoering op voorbeeldig niveau te houden:

  • Wederzijdse transparantie, respect en vertrouwenTransparantie, respect en vertrouwen staan centraal bij alle behandelingen en contacten binnen NuGGZ.
  • Gezonde challenge voor bestuurdersDe Raad van Toezicht vormt een gezonde challenge voor de dagelijkse bestuurders, gericht op goed werkgeverschap. Met gevraagd en ongevraagd advies houden we elkaar scherp.
  • Multidisciplinaire aanpak en samenstellingDe combinatie van zorginhoudelijke ervaring, financiële deskundigheid en deskundigheid op het gebied van verslaving, herstel en GGZ garandeert gepassioneerde verbondenheid én kennis van zaken.
  • Met aandacht voor de groeiende organisatieNuGGZ groeit al jaren en de toekomst ziet er rooskleurig uit. De raad spant zich in om de veranderingen in goede banen te leiden, zodat zowel cliënten als werknemers zich daar prettig bij voelen.
  • Met een duidelijk doel voor ogenOndertussen heeft NuGGZ een duidelijk doel van ogen, namelijk om cliënten met geestelijke klachten te behandelen. Het gaat bijvoorbeeld om angsten, trauma’s, depressies en persoonlijkheidsproblematiek, eventueel gerelateerd aan een (behandelde) verslaving.

 

Onze speerpunten

  • Persoonlijk en cliëntgericht
  • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en GGZ-richtlijnen
  • Verminderen van klachten èn versterken van aanwezige krachten
  • Indien nodig, nadere diagnostiek om problematiek beter in kaart te brengen.

Wij hebben geen crisisdienst. In geval van nood/crisis adviseren wij om contact op te nemen met de huisarts/huisartsenpost.

Waarderingen historie

2022
2.0
1 waardering
2021
9.3
2 waarderingen
2020
9.6
4 waarderingen
2019
9.9
2 waarderingen

Recente waarderingen

16 juni 2022 - Geplaatst door de redactie

Echt een hele slechte ervaring met deze instelling. Werd erg onvriendelijk te woord gestaan, en er werd geinsinueerd dat ik mijn zelfmoordpoging voor aandacht had ondernomen. Daarnaast wist de...

2.0
Lees meer
25 januari 2021 - Geplaatst door de redactie

Vond het een fijne therapie, heb er ceel aan gehad en heb nu een betere kijk op wie ik zelf ben.

9.7
Lees meer
14 januari 2021 - Geplaatst door de redactie

Ik heb hier schematherapie gevolgd. Ieder uur is goed benut en we hebben er alles uitgehaald. Ik heb veel geleerd en ik ben positief veranderd, wat ook merkbaar is voor mijn omgeving. Heel fijn....

9.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Smilde, S.M.

Beroep

Psycholoog

Zorginstelling

NuGGZ, Den Haag
-

0 waarderingen


Socials