Naar de navigatie Naar de inhoud

Pec ggz

GGZ

4
.8

uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Pec ggz - Eindhoven op 2 februari 2018

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

7

Behandeling

3

Omgang medewerkers

7

Informatie

6

Luisteren

4

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Psychische problemen

Toelichting

PEC is weinig in staat om mee te leven met cliënten, open vragen te stellen, door te vragen naar emoties en oorzaken. De behandelingen zijn erg protocol gericht. Bovendien weinig gericht op doorgronden waarom je klachten hebt. Op dingen die ze signaleren pakken ze niet echt door, het voelde alsof er geen band mag ontstaan tussen cliënt en behandelaar.Geen expertise op het gebied van hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, emotionele verwaarlozing in de kindertijd en disfunctionele gezinnen. Dat wil niet zeggen dat PEC niet de intentie heeft om te helpen. Organisatorisch is alles prima in orde. Kennissen met klachten als depressie voelden zich goed geholpen. Maar complexe problematiek is niet hun specialiteit.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Pec ggz? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.