Naar de navigatie Naar de inhoud

Pro Persona, Overwaal, Centrum voor Angststoornissen in Nijmegen en Lent

Geestelijke gezondheidszorg

8
.3

uit 33 waarderingen

Waardering van Pro Persona, Overwaal, Centrum voor Angststoornissen in Nijmegen en Lent - Lent op 30 november 2022

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

9

Luisteren

10

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Paniekstoornissen

Toelichting

20 jaar lang geleefd met een angst- en paniekstoornis met een Agorafobie. Vele vele hulpverleners versleten ook in het alternatieve circuit. Altijd geleerd de angst en paniek te dempen ipv te onderaan. Na 14 weken intern ben ik stoornis vrij. Vrijheid... ik bepaal mijn leven en niet de stoornis. Verdrietig dat deze plek niet eerder op mijn pad is gekomen, mijn leven zou er heel anders uit hebben gezien. Dankbaar hier te mogen zijn geweest, dankbaar voor de kennisoverdracht, de hulp, de aandacht, alle uitleg en het vertrouwen! Krijg je deze kans? Grijp hem met beide handen aan! Succes you can do it!

Reactie van/namens Pro Persona Connect in Nijmegen, locatie Nijmeegsebaan - Nijmegen

Wat fijn te lezen dat we u zo goed hebben kunnen helpen en dat u onze behandelingen zo positief ervaart. Het doet ons goed dat u veel aan onze behandelingen hebt gehad. Dank u wel voor uw hoge waardering. Dat waarderen wij zeer en wij geven uw complimenten graag door aan het team.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Pro Persona, Overwaal, Centrum voor Angststoornissen in Nijmegen en Lent? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.