Pro Persona, Overwaal, Centrum voor Angststoornissen in Nijmegen en Lent
Geestelijke gezondheidszorg
uit 33 waarderingen
Waardering van Pro Persona, Overwaal, Centrum voor Angststoornissen in Nijmegen en Lent - Lent op 30 november 2022
Aandoening / behandeling
Paniekstoornissen
Toelichting
20 jaar lang geleefd met een angst- en paniekstoornis met een Agorafobie. Vele vele hulpverleners versleten ook in het alternatieve circuit. Altijd geleerd de angst en paniek te dempen ipv te onderaan. Na 14 weken intern ben ik stoornis vrij. Vrijheid... ik bepaal mijn leven en niet de stoornis. Verdrietig dat deze plek niet eerder op mijn pad is gekomen, mijn leven zou er heel anders uit hebben gezien. Dankbaar hier te mogen zijn geweest, dankbaar voor de kennisoverdracht, de hulp, de aandacht, alle uitleg en het vertrouwen! Krijg je deze kans? Grijp hem met beide handen aan! Succes you can do it!
De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.
Nieuwe zorgaanbieder?
Nog niet op deze site? Meld u nu aan!
Aanmelden
Reageren en contact opnemen
Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Pro Persona, Overwaal, Centrum voor Angststoornissen in Nijmegen en Lent? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.