Naar de navigatie Naar de inhoud

PROspero GGZ

Geestelijke gezondheidszorg

8
.7

uit 129 waarderingen

Waardering van PROspero GGZ - Veldhoven op 25 maart 2022

Afspraken

9

Behandeling

8

Omgang medewerkers

10

Informatie

9

Luisteren

9

Accommodatie

7

Aandoening / behandeling

Depressie

Toelichting

Prospero heeft mij zeker geholpen weer de juiste koers te bepalen. Het Traject in Spanje was zeker wat ik nodig had, even los komen van het dagelijkse leven hier en mezelf onderdompelen in therapie tbv mezelf. Traject was intensief maar daardoor ook effectief. Er werd met regelmaat stil gestaan bij hoe het traject verliep en of er bijgesteld moest worden. Veel tastbare en opdracht gerichte onderdelen, wat voor mij prettig was. Veel diversiteit aan therapie wordt geboden, op basis van behoefte. Ook het sport,-, yoga,- en voedingsaspect van het traject was zeer waardevol en erg prettig. Ook een helder advies gekregen voor verdere therapie voor in Nederland. Therapeuten waren respectvol, aardig, lief, kundig, creatief, flexibel en speelde goed in op situaties en behoeftes etc.. Ben heel dankbaar voor dit traject geweest.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor PROspero GGZ? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.