Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - Tilburg - Doctor Anton Philipsweg

GGZ

8
.9

uit 35 waarderingen

Over Mentaal Beter - Tilburg - Doctor Anton Philipsweg

Welkom bij Mentaal Beter Tilburg 

Op onze praktijk behandelen wij kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende lichte tot matig-ernstige psychische klachten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressieangststoornissen, traumaADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. Immers zijn geen twee kinderen, jongeren of volwassenen hetzelfde. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt.

Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter?

Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel.

Ons streven is om zo kort mogelijk te behandelen, maar altijd zolang als nodig is. Tijdens de behandeling meten we de effectiviteit van de behandeling met behulp van vragenlijsten en bespreken we samen de vooruitgang. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

Misschien een beetje spannend, maar je bent in goede handen

Voor de eerste keer naar een psycholoog gaan, kan erg spannend zijn. Maar wees gerust, je bent bij ons in goede handen. Niet alleen hebben onze behandelaren al jarenlange ervaring, je hebt te allen tijde ook inspraak op de behandeling. Voel je je ergens niet fijn bij, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je staat er nooit helemaal alleen voor.

Waarderingen historie

2022
8.2
16 waarderingen
2021
9.3
14 waarderingen
2020
9.8
5 waarderingen

Recente waarderingen

28 juni 2022 - Geplaatst door de redactie

Erg prettige ervaring met de zorgaanbieder gehad. Psychologe was duidelijk, reëel, vriendelijk, respectvol en erg kundig. Ik blik er met een positieve kijk op terug.

Reactie van/namens GGZ Mentaal Beter - Tilburg - Doctor Anton Philipsweg - Tilburg

Wat fijn dat je tijd hebt genomen om je ervaring met Mentaal Beter te delen, bedankt! We vinden het prettig om te lezen dat je...

8.3
Lees meer
28 juni 2022 - Geplaatst door de redactie

mijn ervaring was zeer goed, er werd goed naar mij geluisterd en mijn verzoeken werden meegenomen in de behandeling. de behandelaar was altijd aardig en erg begripvol.

Reactie van/namens GGZ Mentaal Beter - Tilburg - Doctor Anton Philipsweg - Tilburg

Wauw! Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Wat prettig om te lezen dat je ervaring goed was en dat er naar je...

17 juni 2022 - Geplaatst door de redactie

Cijder 1 gaat helaas niet! Ik kwam binnen met een hele simpele zorgvraag... hoe leer ik wat meer voor mezelf zorgen en voor mezelf kiezen. Na drie maanden was er nog geen behandeling opgestart en...

Reactie van/namens GGZ Mentaal Beter - Tilburg - Doctor Anton Philipsweg - Tilburg

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met Mentaal Beter te delen. Wij vinden het vervelend dat je de behandeling...

2.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen