Naar de navigatie Naar de inhoud

PsyQ, Online

Geestelijke gezondheidszorg

2
.2

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over PsyQ, Online

Welkom bij PsyQ Online

Wij vinden dat goede en specialistische behandeling voor iedere Nederlander die kampt met psychische klachten binnen handbereik moet zijn. De stap om hulp te zoeken moet laagdrempelig zijn en je helpen om zelf grip te krijgen op je klachten. Bij PsyQ bieden wij hulp bij de meest voorkomende psychische klachten, zoals bijvoorbeeld: concentratieproblemen, slaapproblemen, angst, depressie en trauma. Het kiezen van de meest passende behandeling doen we samen met jou op basis van de doelen die je jezelf hebt gesteld. Hierbij is jouw hulpvraag het startpunt van diagnostiek en behandeling.

Online behandeling voor depressie, angst, trauma en ADHD

Voel jij je vaak somber of treurig, lig je ‘s nachts piekerend wakker of kan jij die rotperiode maar niet vergeten? Bij ons kan je voor angst-, traumatische-, depressieve- en ADHD klachten een online behandeling volgen. Een online behandeling heeft als voordeel dat je niet naar een vestiging van ons hoeft te komen. Geen reistijd meer. Je kunt de behandeling overal volgen via je telefoon; waar je ook bent. Je behandelaar is slechts een knop, chat of videobelletje van je vandaan en er is altijd mogelijkheid tot een persoonlijk gesprek. Je werkt op je eigen tempo aan herstel. Voor een volledige online behandeling is geen wachttijd en je kan vaak snel aan de slag!

Een online behandeling starten?

Ben je gemotiveerd en wil je direct aan de slag om jouw problemen aan te pakken? Om te starten met een online behandeling, heb je een verwijzing nodig van je huisarts. Heb je nog geen verwijsbrief? Neem dan contact op met je huisarts en vraag naar een verwijzing voor een online behandeling bij PsyQ Online. Na aanmelding met verwijsbrief nemen wij contact met je op en zorgen we ervoor dat je snel aan de slag kunt.

De eerste stap

Het gesprek aangaan over psychische klachten is lastig. Bij PsyQ vinden wij het belangrijk om openheid over psychische problemen te creëren om zo het taboe en stigma te verminderen. Wij realiseren ons als geen ander dat het zetten van de eerste stap moeilijk is en hebben respect voor degenen die deze stap durven te zetten. Via onze ZorgkaartNederland profielen kan je de ervaringen van anderen die deze stap al hebben gezet lezen. Ben jij al bij PsyQ Online in behandeling (geweest)? Deel jouw ervaring dan ook (anoniem) met anderen door een review achter te laten. Wij delen ook regelmatig ervaringsverhalen van andere mensen die bij PsyQ in behandeling zijn geweest. Heb jij toch nog een vraag of wil je meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Waarderingen historie

2020
2.2
1 waardering

Recente waarderingen

17 mei 2020 - Geplaatst door de redactie

Ik ben heel ontevreden met de behandeling. De online behandeling sprak mij aan omdat de behandelaar meer inzicht zou hebben in mijn gedachten en hoe ik me op dagelijkse basis voel. Mijn behandelaar...

2.2
Lees meer

Socials