Naar de navigatie Naar de inhoud

PsyQ, vestiging Heerlen

Geestelijke gezondheidszorg

5
.3

uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van PsyQ, vestiging Heerlen - Heerlen op 22 augustus 2021

Afspraken

8

Behandeling

2

Omgang medewerkers

8

Informatie

5

Luisteren

8

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Autisme

Toelichting

Ik ben via de crisisdienst (2019) voor de 3de keer binnen gekomen en ging toen naar het daghospitaal en vanuit daar naar de Holdinggroep bij Persoonlijkheid. Gezien crisisgevoeligheid werd ingezet op DGT waar ik een half jaar op heb gewacht om vervolgens niet door te gaan vanwege autisme kenmerken die toen nog niet gediagnosticeerd was. In mei 2020 de diagnose autisme gekregen en de DGT ging toen niet door. Toen alleen psychoeducatie gekregen, een basistraining van 9 sessies en een zelfbeeldtraining van 10 sessies terwijl ik eigenlijk een jaar lang behandeling 3x per week zou krijgen (DGT). In m’n dossier las ik dat vanwege de complexiteit van mijn casus alleen werd ingezet in het verkrijgen van inzicht in mijn autisme en geen behandeling. Ik werd in maart 2021 doorverwezen naar een nieuwe instantie waar ik hopelijk wel behandeld kan worden met mijn combinatie van diagnoses. Ik val helaas tussen schip en wal. Maar de omgang met mij was goed, had alleen behandeling willen hebben gehad.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor PsyQ, vestiging Heerlen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.