Naar de navigatie Naar de inhoud

PsyQ, vestiging Rotterdam - Kralingen

Geestelijke gezondheidszorg

4
.7

uit 24 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over PsyQ, vestiging Rotterdam - Kralingen

Welkom bij PsyQ Rotterdam Kralingen

Wij vinden dat goede en specialistische behandeling voor iedere Nederlander die kampt met psychische klachten binnen handbereik moet zijn. De stap om hulp te zoeken moet laagdrempelig zijn en je helpen om zelf grip te krijgen op je klachten. Bij PsyQ bieden wij hulp bij de meest voorkomende psychische klachten, zoals bijvoorbeeld: concentratieproblemen, slaapproblemen, angst, depressie en trauma. Het kiezen van de meest passende behandeling doen we samen met jou op basis van de doelen die je jezelf hebt gesteld. Hierbij is jouw hulpvraag het startpunt van diagnostiek en behandeling.

Hoe kan PsyQ Rotterdam Kralingen jou helpen?

We bieden verschillende vormen van behandeling. behandelaanbod kan per vestiging en per klacht verschillen. We behandelen zo kort als mogelijk en intensief als nodig. Bij PsyQ in Rotterdam Kralingen kan je terecht voor: ADHD bij volwassenen, Angststoornis, Bipolaire stoornis, Depressie, Eetstoornis, Persoonlijkheidsstoornis, Psychotrauma en Seksuologie.

Online sneller aan de slag

Snel hulp krijgen voor je psychische klachten is belangrijk. Je wil je weer beter voelen en stappen zetten om dat voor elkaar te krijgen. Deze stap zet je met onze online behandeling. PsyQ Online biedt hulp voor depressie, angst, trauma en ADHD. Daarmee word je snel en op ieder moment geholpen door een van onze specialisten die bij jou past. In een vertrouwde en veilige omgeving. Zodat je uiteindelijk zelf weer de regie krijgt over je mentale gezondheid. Voor een volledige online behandeling is geen wachttijd en je kan vaak snel aan de slag! Is een reguliere of gedeeltelijke online behandeling meer passend? Dan kunnen er wel wachttijden zijn. Voor een indicatie van jouw persoonlijke wachttijd kun je contact met ons opnemen. 

Wat kan jij verwachten?

Om je aan te melden voor een behandeling in Rotterdam Kralingen, heb je een verwijsbrief van je huisarts nodig. Hiervoor dien je zelf een afspraak met je huisarts te maken. Hij of zij kan vervolgens de verwijsbrief naar ons toesturen. Na aanmelding wordt deze verwijsbrief gescreend om een inschatting te maken wat je nodig hebt in de behandeling en of wij jou deze hulp kunnen bieden. Dan volgt een intake waarin we zorgvuldig samen met jou kijken wat jouw hulpvraag is, wat de oorzaak is van jouw klachten en welke behandeling het meest bij jou aansluit.

De eerste stap

Het gesprek aangaan over psychische klachten is lastig. Bij PsyQ vinden wij het belangrijk om openheid over psychische problemen te creëren om zo het taboe en stigma te verminderen. Wij realiseren ons als geen ander dat het zetten van de eerste stap moeilijk is en hebben respect voor degenen die deze stap durven te zetten. Via ons ZorgkaartNederland profiel kan je de ervaringen van anderen die deze stap al hebben gezet lezen. Ben jij al bij PsyQ Rotterdam Kralingen in behandeling (geweest)? Deel jouw ervaring dan ook (anoniem) met anderen door een review achter te laten. Wij delen ook regelmatig ervaringsverhalen van andere mensen die bij PsyQ in behandeling zijn geweest. Heb jij toch nog een vraag of wil je meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Waarderingen historie

2023
8.7
1 waardering
2022
4.6
3 waarderingen
2021
5.7
7 waarderingen
2020
3.5
2 waarderingen
2019
4.2
16 waarderingen
2018
5.4
31 waarderingen
2017
6.6
25 waarderingen
2016
7.0
31 waarderingen
2015
6.8
17 waarderingen
2014
7.1
6 waarderingen
2013
5.5
5 waarderingen
2012
4.2
3 waarderingen
2011
6.6
4 waarderingen

Recente waarderingen

11 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Fijn team op de afdeling Depressie, Adequaat handelen van het personeel van de afdeling Depressie heeft erger voorkomen. met veel aandacht voor mijn verhaal mijn behandeling hier doorlopen....

Reactie van/namens PsyQ, vestiging Rotterdam - Kralingen - Rotterdam

Fijn om te lezen dat het u goed is bevallen. Dank u wel voor de mooie waardering.

8.7
Lees meer
23 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Lange wachtlijsten, ze zouden veel zorgvuldiger kunnen omgaan met de patient. Zijn absoluut niet patientgericht. Denken niet mee in oplossingen. Gaan slecht om met privacy. Cultuursensitiviteit is...

3.0
Lees meer
19 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

Totaal geen communicatie mogelijk met huidige psychiater. Verder ook zeer slecht bereikbaar en onkundig personeel.

3.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 9 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Diepenhorst, M.C.

Beroep

Basisarts

Zorginstelling

PsyQ, vestiging Rotterdam - Kralingen, Rotterdam
8.3

1 waardering

Bom-Sjidlovskaja, S. van der

Beroep

Diëtist

Zorginstelling

PsyQ, vestiging Rotterdam - Kralingen, Rotterdam
-

0 waarderingen

Boogaard, Th.M. van den

Beroep

Psychiater

Zorginstelling

PsyQ, vestiging Rotterdam - Kralingen, Rotterdam
-

0 waarderingen

Bekijk alle specialisten

Socials