Naar de navigatie Naar de inhoud

PsyQ, vestiging Rotterdam - Kralingen

GGZ

4
.9
Adres
Max Euwelaan 70 3062 MA Rotterdam
Telefoon
088-3574960
Locatie
Deze locatie is onderdeel van PsyQ

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van PsyQ, vestiging Rotterdam - Kralingen

Profielfoto PsyQ, vestiging Rotterdam - Kralingen  - Rotterdam

Welkom bij PsyQ Rotterdam Kralingen

Wij vinden dat goede en specialistische behandeling voor iedere Nederlander die kampt met psychische klachten binnen handbereik moet zijn. De stap om hulp te zoeken moet laagdrempelig zijn en je helpen om zelf grip te krijgen op je klachten. Bij PsyQ bieden wij hulp bij de meest voorkomende psychische klachten, zoals bijvoorbeeld: concentratieproblemen, slaapproblemen, angst, depressie en trauma. Het kiezen van de meest passende behandeling doen we samen met jou op basis van de doelen die je jezelf hebt gesteld. Hierbij is jouw hulpvraag het startpunt van diagnostiek en behandeling.

Hoe kan PsyQ Rotterdam Kralingen jou helpen?

We bieden verschillende vormen van behandeling. behandelaanbod kan per vestiging en per klacht verschillen. We behandelen zo kort als mogelijk en intensief als nodig. Bij PsyQ in Rotterdam Kralingen kan je terecht voor: ADHD bij volwassenen, Angststoornis, Bipolaire stoornis, Depressie, Eetstoornis, Persoonlijkheidsstoornis, Psychotrauma en Seksuologie.

Online sneller aan de slag

Snel hulp krijgen voor je psychische klachten is belangrijk. Je wil je weer beter voelen en stappen zetten om dat voor elkaar te krijgen. Deze stap zet je met onze online behandeling. PsyQ Online biedt hulp voor depressie, angst, trauma en ADHD. Daarmee word je snel en op ieder moment geholpen door een van onze specialisten die bij jou past. In een vertrouwde en veilige omgeving. Zodat je uiteindelijk zelf weer de regie krijgt over je mentale gezondheid. Voor een volledige online behandeling is geen wachttijd en je kan vaak snel aan de slag! Is een reguliere of gedeeltelijke online behandeling meer passend? Dan kunnen er wel wachttijden zijn. Voor een indicatie van jouw persoonlijke wachttijd kun je contact met ons opnemen. 

Wat kan jij verwachten?

Om je aan te melden voor een behandeling in Rotterdam Kralingen, heb je een verwijsbrief van je huisarts nodig. Hiervoor dien je zelf een afspraak met je huisarts te maken. Hij of zij kan vervolgens de verwijsbrief naar ons toesturen. Na aanmelding wordt deze verwijsbrief gescreend om een inschatting te maken wat je nodig hebt in de behandeling en of wij jou deze hulp kunnen bieden. Dan volgt een intake waarin we zorgvuldig samen met jou kijken wat jouw hulpvraag is, wat de oorzaak is van jouw klachten en welke behandeling het meest bij jou aansluit.

De eerste stap

Het gesprek aangaan over psychische klachten is lastig. Bij PsyQ vinden wij het belangrijk om openheid over psychische problemen te creëren om zo het taboe en stigma te verminderen. Wij realiseren ons als geen ander dat het zetten van de eerste stap moeilijk is en hebben respect voor degenen die deze stap durven te zetten. Via ons ZorgkaartNederland profiel kan je de ervaringen van anderen die deze stap al hebben gezet lezen. Ben jij al bij PsyQ Rotterdam Kralingen in behandeling (geweest)? Deel jouw ervaring dan ook (anoniem) met anderen door een review achter te laten. Wij delen ook regelmatig ervaringsverhalen van andere mensen die bij PsyQ in behandeling zijn geweest. Heb jij toch nog een vraag of wil je meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Video

Bekijk het YouTube video kanaal van PsyQ, vestiging Rotterdam - Kralingen