Naar de navigatie Naar de inhoud

Sinai Centrum, locatie Berkenweg

GGZ

8
.7

uit 99 waarderingen

Waardering van Sinai Centrum, locatie Berkenweg - Amersfoort op 3 maart 2022

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Posttraumatische stressstoornissen

Toelichting

Ik ben zes jaar lang behandeld met verschillende vormen van therapie om complexe PTSS met depressie en persoonlijkheidsproblemen het hoofd te bieden. Ik ben voorbereid in een pre therapiegroep op wat er komen ging en daarna via een persoonlijk behandelprogramma het traject in gegaan. Ik ben benaderd met begrip en zorg, ook als ik daar zelf niet voor open stond. De verschillende behandeltrajecten sloten mooi op elkaar aan en hebben me echt weer goed op weg geholpen. Ik ben uiteindelijk geeindigd met een zogeheten Wraak Woede Wrok Protocol, iets wat mijn boosheid echt heeft weggenomen. Mijn stelling op het laatst, "Ze hebben van een mens een militair gemaakt, Sinai heeft me weer mens gemaakt".


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Sinai Centrum, locatie Berkenweg? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.