Naar de navigatie Naar de inhoud

SolutionS Voorthuizen

Verslavingszorg

8
.7
Adres
Apeldoornsestraat 131 3781 PM Voorthuizen
Telefoon
033-2048550
Locatie
Deze locatie is onderdeel van SolutionS Verslavingszorg

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Gedicht: Lieve zoon

17 augustus 2021

Het begint gezellig coke snuiven met maten, Voor je het door hebt kun je het niet meer laten. Zonder dat je het door hebt sluipt het erin, Maar toch is dat nog maar het begin. Met de dag wordt het... Het bericht Gedicht: Lieve zoon verscheen eerst op SolutionS Center.

Gedicht: To my addiction

17 augustus 2021

To my addiction My one and only love…. It’s you, and has always been you. I’m so in love with you that I have to admit you are the love of my life. You take my breath away.. I can’t... Het bericht Gedicht: To my addiction verscheen eerst op SolutionS Center.

Verslaving, de sluwste ziekte

6 augustus 2021

Wat me nog het meest verbijstert als ik terugkijk op de drie decennia waarin ik actief verslaafd was en cocaïne mijn drug of choice, is wat ik me nooit heb gerealiseerd. En dat is dat ik er problemen mee zou kunnen krijgen. Dat ik hooked zou kunnen raken als ik door ging met gebruiken. Dat ik...

Hoe effectief is een behandeling bij SolutionS?

15 juli 2021

Na een jaar is ruim 80% goed in herstel. Na drie jaar is zelfs bijna 90% goed in herstel. Lees meer over onze onderzoek! Het bericht Hoe effectief is een behandeling bij SolutionS? verscheen eerst op SolutionS Center.

Designer drugs

7 juli 2021

Designer drugs zijn drugs ontworpen in een laboratorium, speciaal om een bepaald effect van de al bekende drugs na te bootsen. Ze worden ook wel ‘research chemicals’ of ‘Nieuwe Psychoactieve Stoffen’ (afgekort NPS) genoemd. Het bericht Designer drugs verscheen eerst op...

Afscheidsbrief: Dag vriend

21 juni 2021

Het is tijd voor verandering en ik heb een belangrijke beslissing genomen. Ik neem je even mee om je daarna voor altijd los te laten. Je hebt me voor lange tijd doen geloven dat jij de oplossing wist en verzachting zou kunnen brengen, mijn leven minder zwaar zou kunnen maken. En ik geloofde je....

Gedicht: De witte vlag heb ik verbrand (deel 2)

26 mei 2021

Stefan is in herstel van zijn cocaïneverslaving en schreef bovenstaand gedicht over zijn strijd met zijn verslaving. Vorige week deel 1 Het bericht Gedicht: De witte vlag heb ik verbrand (deel 2) verscheen eerst op SolutionS Center.

Gedicht: Het is oorlog (deel 1)

21 mei 2021

Stefan is in herstel van zijn cocaïneverslaving en schreef bovenstaand gedicht. Volgende week deel 2 Het bericht Gedicht: Het is oorlog (deel 1) verscheen eerst op SolutionS Center.

  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht