Naar de navigatie Naar de inhoud

U-center

Geestelijke gezondheidszorg

8
.1

uit 98 waarderingen

zondag
Gesloten
maandag
9:00 - 20:00
dinsdag
9:00 - 20:00
woensdag
9:00 - 20:00
donderdag
9:00 - 20:00
vrijdag
9:00 - 20:00
zaterdag
Gesloten

Waardering van U-center - Epen op 27 oktober 2022

Afspraken

10

Behandeling

8

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Verslavingen

Toelichting

Ik heb hiervoor in een andere klinische opname gezeten waar ik de hoop in hulp die ik nodig had donker begon te zien, ik kwam er bijna slechter uit als ik erin ging. Toch wou ik nog niet opgeven en zocht een nieuwe kliniek. Ik ben verschrikkelijk dankbaar wat U-Center mij heeft kunnen bieden. Alles is daar enorm professioneel, de begeleiding, psychologen, psychiaters, omgeving, het gebouw, algemene gezondheidszorg. De hoeveelheid en intensiteit van de zorg is ook super, heel veel op maat gemaakte zorg en super helpende en gestructureerde groepssessies. Ook de luxe is enorm, dit is een leuke bijkomstigheid maar ook zonder deze had mijn beoordeling erg hoog geweest. Ik kan iedereen aanraden een behandeling aan te gaan bij het U-Center.

Reactie van/namens U-center - Epen

Hartelijk bedankt voor deze prachtige waardering! Directie U-center


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor U-center? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.