Naar de navigatie Naar de inhoud

U-center

Geestelijke gezondheidszorg

8
.1

uit 96 waarderingen

zondag
Gesloten
maandag
9:00 - 20:00
dinsdag
9:00 - 20:00
woensdag
9:00 - 20:00
donderdag
9:00 - 20:00
vrijdag
9:00 - 20:00
zaterdag
Gesloten

Waardering van U-center - Epen op 18 februari 2022

Afspraken

9

Behandeling

8

Omgang medewerkers

9

Informatie

8

Luisteren

9

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Psychische stoornissen

Toelichting

Mijn ervaring bij U-center is werkelijk perfect. Ik heb het gevoel gehad dat er echt geluisterd werd naar je en daardoor was iedereen binnen het team van behandelaars altijd op de hoogte wat er speelde bij je. De gezelligheid van de medewerkers van de service desk tot het restaurant was enorm fijn om te ervaren. De groeps lessen gaven mij heel veel handvaten door mezelf te kunnen spiegelen en de creatief lessen en de gesprekken met de lerares daar hebben mij enorm geholpen. Het zijn 6 zware weken als je er bent maar ik ben er zoveel beter uit gekomen.. wel meer moe maar door de multidisciplinaire aanpak leer je zoveel over jezelf in zo’n korte tijd.. dit zou iedereen moeten kunnen krijgen! Ik heb geen slechte dingen te zeggen omdat het mij zo enorm geholpen heeft.. bedankt alle medewerkers voor jullie hulp en ik hoop dat zo veel mensen dit mogen ervaren!

Reactie van/namens U-center - Epen

Hartelijk dank voor deze waardering. Directie U-center


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor U-center? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.