Naar de navigatie Naar de inhoud

U-center

Geestelijke gezondheidszorg

8
.1

uit 96 waarderingen

zondag
Gesloten
maandag
9:00 - 20:00
dinsdag
9:00 - 20:00
woensdag
9:00 - 20:00
donderdag
9:00 - 20:00
vrijdag
9:00 - 20:00
zaterdag
Gesloten

Waardering van U-center - Epen op 16 januari 2022

Afspraken

8

Behandeling

9

Omgang medewerkers

9

Informatie

8

Luisteren

9

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Verslavingen

Toelichting

U center heeft mij enorm goed geholpen. Een team van zeer kundige professionals hebben mij gezien voor wie ik ben, niet alleen mijn klachten. Hierdoor heb ik extra vertrouwen gekregen dat ik niet snel zal terugvallen. De kers op de taart bij het U center is het onderdeel 'zuurstof voor de ziel'. Hier ging ik volledig buiten mijn comfortzone en ontdekte ik hoe leuk het is om te blijven spelen en heeft mijn zelfvertrouwen een boost gekregen, dit zag ik misschien nog wel sterker bij een aantal groepsgenoten. Ik durf nu meer van mijzelf te laten zien en te vertrouwen op mijn kwaliteiten. Het is misschien niet helemaal meetbaar en daarom vraagt het om leiderschap om ook dingen als 'zuurstof voor de ziel' aan te bieden in een kliniek. Hier ben ik het u center dankbaar voor!

Reactie van/namens U-center - Epen

Hartelijk dank voor deze waardering. Directie U-center


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor U-center? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.