Naar de navigatie Naar de inhoud

U-center

Geestelijke gezondheidszorg

8
.0

uit 95 waarderingen

zondag
Gesloten
maandag
9:00 - 20:00
dinsdag
9:00 - 20:00
woensdag
9:00 - 20:00
donderdag
9:00 - 20:00
vrijdag
9:00 - 20:00
zaterdag
Gesloten

Waardering van U-center - Epen op 29 september 2022

Afspraken

10

Behandeling

9

Omgang medewerkers

9

Informatie

8

Luisteren

8

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Depressie

Toelichting

U-Center is in mijn optiek een unieke behandel plek. Je wordt als mens behandeld en niet als diagnose. Alle medewerkers zijn vriendelijk en willen je oprecht een veilige omgeving bieden om stappen te kunnen maken. De mix van verschillende soorten behandelingen (rationeel en het ‘ondergaan’), de gemixte groepen (verschillende soorten problematiek bij elkaar) en de fijne omgeving maakt dat er ruimte komt aan je herstel te werken. Uniek in het aanbod is Zuurstof voor de Ziel. Tijdens deze sessies leer je, dat je meer bent dan je diagnose. Zeker nog, dat is van ondergeschikt belang! Je moet weer durven te leven, durven te spelen en samen lol te maken. Dit klinkt misschien zweverig, maar iedereen die ik tijdens mijn opname heb gesproken is het er over eens dat tijdens die sessies iets bijzonders gebeurt. Kort samengevat, wij denken te vaak met het hoofd. Willen alles verklaren of zitten ons zelf op de kop. Maar soms is gewoon samen iets nieuws aangaan, ook al is het eng, de oplossing.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor U-center? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.