Logo Yes We Can Clinics - Eindhoven
8.5

Yes We Can Clinics - Eindhoven

GGZ

Adres St Gerardusplein 32
5644 NG Eindhoven
Telefoon 040-2110311
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 1005 waarderingen
99% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel

Profielfoto Yes We Can Clinics - Eindhoven
Yes We Can Clinics is de grootste jeugdkliniek van Nederland. Wij behandelen jaarlijks 600 jongeren (120 bedden) van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Veel van de jongeren (fellows) die wij behandelen zijn op andere plekken in de zorg volledig vastgelopen. Voor veel jongeren en hun ouders en verzorgers zijn we het keerpunt in hun leven door onze onderscheidende aanpak: Sfeer: bij Yes We Can Clinics staan onvoorwaardelijke warmte en veiligheid en op het juiste moment confrontatie centraal. Veel jongeren hebben dezelfde problemen en veel medewerkers hebben die gehad. Dat zorgt voor veel herkenning. Door de groepsdynamiek ontstaat bij de fellows de wil en de kracht om echt te veranderen. Team: Yes We Can Clinics werkt met multidisciplinaire teams. Zorgspecialisten werken samen met ervaringsdeskundigen en jongerencoaches. In totaal werken 220 medewerkers voor en met de fellows. Programma: wij hebben een intensief 24/7 programma van 10 weken + 10 weken nazorg dat jongeren samen met 60 andere fellows doorlopen. Ze leren om samen te erkennen dat ze problemen hebben, om hulp te vragen en de problemen aan te pakken. Ook is er een intensief programma voor ouders en verzorgers en volop aandacht voor broers en zussen. De behandeling van Yes We Can Clinics is voor veel van de jongeren succesvol. Tweederde van onze ‘fellows’ heeft ‘na Yes We Can’ geen specialistische zorg meer nodig.        Lees meer

Waarderingen

Gemiddeld waarderingscijfer per jaar

 • 100 waarderingen
  8.5
 • 348 waarderingen
  8.3
 • 267 waarderingen
  8.4
 • 158 waarderingen
  8.6
Meer

Toelichting
Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst.

Waarderingen

 • 17 april 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  goede confrontatie en hulp maar motivatie vanuit de fellow zelf is wel nodig! "andere kunnen jou niet veranderen, alleen jij kan jezelf veranderen."

  1 persoon vindt dit een nuttige waardering.

 • 17 april 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  je woord met je gedrag geconfronteerd en ze gaan met die problemen aan de slag wat dieper op de inhoud in gaan en kijken wat er onder zit,Ik ben erg tevreden met mijn behandeling.

  1 persoon vindt dit een nuttige waardering.

 • 10 april 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  Ik kwam binnen met verslaving en dysthyme klachten (suicidale gedachten incl.). Ik wist mijzelf niet te handhaven in de maatschappij. Na alle ups en downs in de kliniek zit ik veel lekkerder in mijn...

  3 personen vinden dit een nuttige waardering.

Foto's en video's

Twitter Yes We Can Clinics

Partners van ZorgkaartNederland