Naar de navigatie Naar de inhoud

Xpert Clinics Hand- en Polszorg Rotterdam

Medisch specialistische zorg

uit 612 waarderingen

731 resultaten voor je selectie:

De sortering wordt niet beïnvloed door de zorgaanbieder. Lees meer.
17 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Super fijne clinic de Arts luistert goed heeft alles uitgelegd ze zijn vriendelijk behulpzaam stellen je op gemak zou er zo weer voor gaan Als er wat moet gebeuren echt top!

17 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Arts heeft goed uitgelegd. Hij sprak snel maar ik begreep hem wel.

7.7
14 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Zeer professioneel en aandacht voor de klacht.

6 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik zou niets op kunnen noemen waar er twijfels/onrechtmatigheden zijn geweest over het gehele traject.

9.0
25 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ben zeer tevreden over deze kliniek en de behandeling van de arts. Mijn enige minpunt is dat mijn lokale hand- fysiotherapeute via een machtiging de gegevens op moet vragen en ik niet gewoon een...

23 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Intake verliep naar wens heb uitleg gekregen over de behandeling alleen de nadelen van de behandeling zijn niet besproken. maar ik heb genoeg vertrouwen dat dit goed komt.

17 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Er werd goed naar je geluisterd.De arts vertelde wat de mogelijkheden waren en de voordelen van de ene en de andere behandeling.En uiteindelijk kon ik zelf de keuze maken.

8.9
13 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Uitstekend gehoord door arts en goed advies

10 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Korte wachttijden snelle diagnose en behandeling. Dokter Zophel luistert goed en heeft duidelijk uitgelegd wat het resultaat van de polsoperatie kon zijn aangezien er verschillende problemen waren...

2 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Alles ging goed en de prik m.b.t. CTS viel ruize mee. Nu afwachten of het gewenste effect heeft.Bedankt Dr. Avoort, en de fijne ontvangst bij aankomst.

31 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Door de arts werden mijn klachten serieus genomen. De mogelijke behandelingen werden duidelijk uitgelegd met de daarbij behoorden voor en nadelen.

8.0
27 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Er is voldoende kennis van zaken waarover word gepraat. Alle vragen worden goed uitgelegd en je vragen worden netjes beantwoord.

9.6
19 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

heel tevreden over de bereikbaarheid, behandeling zeer kundige artsen, geen wachttijden

16 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik weet niet maar wordt voor mij een vraag?

8.0
15 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

mijn ervaring is uitermate positief , ik voelde me gezien en gehoord

8 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

tot nu toe tevreden over de aangeboden zorg.

8.7
6 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

De juiste behandeling gekregen.

23 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik ben half geholpen en doorverwezen naar een andere zorgverlener die mij niet kan helpen. Toen ik daarover belde, hoe nu verder, zou ik zo snel mogelijk gebeld worden door iemand van de vestiging....

5.3
22 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik ben tevreden over alle aspecten van het contact met de kliniek

9.9