Naar de navigatie Naar de inhoud

Amarijn, Sint Jans Hospice De Casembroot

Hospicezorg

9
.6

uit 45 waarderingen

Over Amarijn, Sint Jans Hospice De Casembroot

Wat is onze visie?

Samen met u en uw netwerk zorgen onze medewerkers en vrijwilligers ervoor dat u uw leven kunt leven zoals u dat wilt, op welke locatie van Zorgstroom u ook woont.

 

Bij Zorgstroom heeft u een goed leven met de mensen om u heen die er voor u toe doen. Dat kunnen we niet alleen. Samen met u, uw netwerk, mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners en andere zorgverleners zorgen we daarvoor. We kijken naar uw wensen en behoeften, maken een individueel plan en vervullen daarin samen onze rol. Uw mogelijkheden zijn daarbij ons uitgangspunt.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Het Sint Jans Hospice de Casembroot in Middelburg is een warm en gastvrij huis waar ongeneeslijk zieke mensen hun laatste levensfase kunnen doorbrengen. Hier wordt 24 uur per dag hoogstaande zorg geboden door een hecht team van gespecialiseerde verpleegkundigen, artsen en vrijwilligers. Het Sint Jans hospice De Casembroot is aangesloten bij de Associatie Hospicezorg Nederland.

Waarderingen historie

2024
9.8
3 waarderingen
2023
9.7
14 waarderingen
2022
9.5
11 waarderingen
2021
9.6
8 waarderingen
2020
9.5
11 waarderingen
2019
9.6
11 waarderingen
2018
9.3
12 waarderingen
2017
9.8
5 waarderingen

Recente waarderingen

23 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Met heel veel liefde hebben de medewerkers en vrijwilligers mijn vader verzorgd. Enorm dankbaar voor alle aandacht, warmte en de respectvolle manier van verzorgen van patiënt en ons als familie.

19 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Hele fijne sfeer! Alles is mogelijk of wordt mogelijk gemaakt. Soms erg veel vrijwilligers tegelijkertijd ( maar was misschien toevallig?). Ik heb onlangs zelf ervaren dat ik iemand op kwam zoeken en...

9.5
Lees meer
18 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Het is Geweldig dat zoveel vrijwilligers en betaalde krachten dit willen doen is geen gemakkelijke job mijn grootste waardering en respect voor deze mensen de verzorging is Super er wordt altijd vers...

Bekijk alle waarderingen

Socials