Naar de navigatie Naar de inhoud

De Waalboog, Hospice De Linde

Hospicezorg

10
.0

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Deze locatie levert ook Verpleeghuiszorg.

Over De Waalboog, Hospice De Linde

Zorg in de laatste levensfase
Bent u in de laatste fase van uw leven en is thuis sterven niet wenselijk of mogelijk? Bij Hospice De Linde bieden we persoonlijke aandacht, deskundige begeleiding en palliatieve zorg, gericht op kwaliteit van leven en waardig sterven.

In een vertrouwde, warme sfeer stemt ons specialistisch team de palliatieve, terminale zorg af op uw wensen en behoeften. We proberen het u zo comfortabel mogelijk te maken en zoeken samen met u en uw familie naar de juiste wijze om ongemak weg te nemen, pijn te verlichten, of om te gaan met angsten en zorgen. Zo begeleiden we u bij uw sterfproces. Op een manier die bij u past. 

Team terminale zorg
U bent in handen van een deskundig team, met onder andere een kaderarts palliatieve zorg, een psycholoog en geestelijk verzorger. We kunnen ook een beroep doen op de fysiotherapeut, diëtist, logopedist of ergotherapeut. Verder beschikken we over een groot team van ervaren en betrokken vrijwilligers die individuele aandacht geven en kleine activiteiten met u kunnen ondernemen, voor zover dat gaat en er behoefte aan is. Bovendien vormen de vrijwilligers samen een waakgroep. Zodat u ook ’s nachts een luisterend oor heeft.

Complexe zorgvraag
We bieden ook palliatieve, terminale zorg en begeleiding aan mensen met een complexe zorgvraag, dus bij wie er méér speelt dan een lichamelijke zorgvraag. Denk aan mensen met psychische problemen of geheugenproblemen. Ons team beschikt over de juiste expertise om te zorgen dat ook zij zoveel mogelijk comfort ervaren in de laatste fase van hun leven.

Over het verblijf bij Hospice De Linde
Het hospice is een kleine, aparte afdeling binnen locatie Joachim en Anna van De Waalboog. Het bestaat uit 8 éénpersoonskamers, met elk een eigen badkamer, keukenblok en terras. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. U bent vrij om uw persoonlijke spullen of meubels mee te nemen en zo een eigen, vertrouwde sfeer te creëren. De Linde beschikt ook over een huiskamer en gemeenschappelijke tuin. Natuurlijk bent u welkom om gebruik te maken van de faciliteiten van Joachim en Anna.

Netwerk palliatieve zorg
Hospice De Linde is aangesloten bij Netwerk Palliatieve Zorg – Zuid Gelderland. Hierin proberen we samen met andere zorgorganisaties palliatieve zorg zo goed mogelijk te organiseren.

Waarderingen historie

2022
10
1 waardering

Recente waarderingen


Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Frusch-Venhoek, N.M.H.

Beroep

Ergotherapeut

Zorginstelling

De Waalboog, Hospice De Linde, Nijmegen
-

0 waarderingen


Socials