Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorgstroom, Hospice Het Clarahofje

Hospice

9
.7
Adres
's-Heer Hendrikskinderendijk 100 4461 EC Goes
Telefoon
0113-242600
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Zorgstroom
Er zijn 18 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Zorgstroom, Hospice Het Clarahofje

Profielfoto Zorgstroom, Hospice Het Clarahofje  - Goes

Wat is onze visie?

Hospice Het Clarahofje biedt een thuis aan mensen in de laatste levensfase en hun naasten. De zorg die daarbij verleend wordt, is gericht op het voorkomen en verlichten van lichamelijk en geestelijk lijden. Er is aandacht voor de verwerking en beleving van het ziek zijn, zowel voor de bewoner als de naasten.

Gastvrijheid, privacy en kwaliteit van zorg zijn belangrijke uitgangspunten. Het hospice benadert vanuit een liefdevolle, gelijkwaardige verbondenheid een ieder met respect, als uniek persoon, met een eigen levensgeschiedenis en een eigen levenseinde. De bewoner staat centraal.

 

 

 

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

De zorg aan de bewoners en naasten wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit, de zorg is professioneel en persoonlijk. Het hospice heeft oog voor de naasten en mantelzorgers. Zorgtaken kunnen worden overgenomen zodat de naasten alle gelegenheid hebben zich te richten op het naderende afscheid. Het hospice streeft een brede bekendheid na in de omgeving en is toegankelijk voor iedereen.Samenwerking staat centraal, dit wordt op alle onderdelen van de organisatie nagestreefd. Er wordt gewerkt vanuit vertrouwen en transparantie.

  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden