Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorgstroom, Hospice Het Clarahofje

Hospice

9
.7
Adres
's-Heer Hendrikskinderendijk 100 4461 EC Goes
Telefoon
0113-242600
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Zorgstroom
Er zijn 18 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van Zorgstroom, Hospice Het Clarahofje - Goes op 9 september 2021

Afspraken

10

Verpleging

10

Omgang medewerkers

10

Kwaliteit van leven

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Toelichting

Mijn moeder heeft haar laatste 5 dagen in Hospice Het Clarahofje doorgebracht. De zorg was er helemaal op gericht om het haar zo comfortabel mogelijk te maken en dat deden ze met liefde. Als familie voelden wij ons erg welkom en ook voor ons werd gezorgd met eten en drinken, maar ook met gesprekjes en advies. Het bijzondere is dat zorgpersoneel samenwerkt met vrijwilligers en dat er elke dag 8 vrijwilligers aanwezig zijn. Zo is het ook echt laagdrempelig om hulp te vragen, er is altijd wel iemand die tijd voor je heeft. Het fijnste was dat ik de laatste nacht bij mijn moeder op de kamer heb kunnen slapen en dat mijn zoon van de logeerkamer gebruik kon maken. Zo konden we erbij zijn zijn toen ze overleed. Dit is een hele fijne en waardevolle herinnering voor ons geworden, waar ik vooral met liefde aan terugdenk.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Zorgstroom, Hospice Het Clarahofje? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.