Naar de navigatie Naar de inhoud

De Huidkliniek, locatie Hoofddorp

Huidtherapiepraktijk

9
.8

uit 2 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over De Huidkliniek, locatie Hoofddorp

ZO HELPEN WIJ JE

Heb jij een vraag over een product, behandeling of huidaandoening? Wij geven je graag advies tijdens een vrijblijvend persoonlijk consult. Aan het einde van het consult ga je met een volledig behandelplan en product advies de deur uit.

 

Vrijblijvend persoonlijk consult

Je maakt kennis met De Huidkliniek door een vrijblijvend persoonlijk consult met een van onze huidtherapeutes in te plannen. Het is in de meeste gevallen mogelijk om al direct na het consult een eerste behandeling uit te voeren. Als je dit wil mag je dat aangeven bij het maken van de consultafspraak zodat wij hier tijd voor kunnen reserveren.

Wij rekenen voor het vrijblijvende persoonlijke consult €35,-. Als je overgaat tot een of meer behandelingen dan verrekenen we dit bedrag met de kosten van de eerste behandeling. Je maakt heel eenvoudig een afspraak door te bellen naar 088 224 03 00 of het contactformulier op deze pagina in te vullen. 

Waarderingen historie

2019
9.8
2 waarderingen
2018
9.7
1 waardering
2015
9.0
1 waardering

Recente waarderingen

7 juli 2019 - Geplaatst door de redactie

Behandeling zorgvuldig uitgelegd en uitgevoerd

28 maart 2019 - Geplaatst door de redactie

De kliniek op zichzelf ziet er keurig en strak uit. Esther is onwijs goed in haar werk weet wat ze doet. Ook vind ik fijn dat ze mee denkt als klant niet altijd alles kan bekostigen.

9.5
Lees meer
17 mei 2018 - Geplaatst door de redactie

Ik laat een tatoeage weglaseren door huidtherapeut D. E. Meer. Ze doet haar werk erg netjes en nauwkeurig. Ze is ook erg vriendelijk en legt alles goed uit.

9.7
Lees meer

Specialisten

Er zijn 52 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

-

0 waarderingen

-

0 waarderingen

-

0 waarderingen

Bekijk alle specialisten