Naar de navigatie Naar de inhoud

De Huidkliniek, locatie Amstelveen, Ziekenhuis Amstelland, Polikliniek Dermatologie

Huidtherapiepraktijk

9
.3

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over De Huidkliniek, locatie Amstelveen, Ziekenhuis Amstelland, Polikliniek Dermatologie

ZO HELPEN WIJ JE

Heb jij een vraag over een product, behandeling of huidaandoening? Wij geven je graag advies tijdens een vrijblijvend persoonlijk consult. Aan het einde van het consult ga je met een volledig behandelplan en product advies de deur uit.

 

Vrijblijvend persoonlijk consult

Je maakt kennis met De Huidkliniek door een vrijblijvend persoonlijk consult met een van onze huidtherapeutes in te plannen. Het is in de meeste gevallen mogelijk om al direct na het consult een eerste behandeling uit te voeren. Als je dit wil mag je dat aangeven bij het maken van de consultafspraak zodat wij hier tijd voor kunnen reserveren.

Wij rekenen voor het vrijblijvende persoonlijke consult €35,-. Als je overgaat tot een of meer behandelingen dan verrekenen we dit bedrag met de kosten van de eerste behandeling. Je maakt heel eenvoudig een afspraak door te bellen naar 088 224 03 00 of het contactformulier op deze pagina in te vullen. 

Waarderingen historie

2021
9.3
1 waardering
2018
10
1 waardering

Recente waarderingen

5 september 2018 - Geplaatst door de redactie

Ik was sinds 5 september 2017 onder behandeling bij Dermicis voor een open wond van de binnenkant van de linker enkel na doorverwijzing van mijn huis arts op 29 augustus 2017. Deze open wond had ik...


Specialisten

Er zijn 52 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Bekijk alle specialisten