Naar de navigatie Naar de inhoud

De Huidkliniek, locatie Utrecht

Huidtherapiepraktijk

8
.3

uit 3 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over De Huidkliniek, locatie Utrecht

ZO HELPEN WIJ JE

Heb jij een vraag over een product, behandeling of huidaandoening? Wij geven je graag advies tijdens een vrijblijvend persoonlijk consult. Aan het einde van het consult ga je met een volledig behandelplan en product advies de deur uit.

 

Vrijblijvend persoonlijk consult

Je maakt kennis met De Huidkliniek door een vrijblijvend persoonlijk consult met een van onze huidtherapeutes in te plannen. Het is in de meeste gevallen mogelijk om al direct na het consult een eerste behandeling uit te voeren. Als je dit wil mag je dat aangeven bij het maken van de consultafspraak zodat wij hier tijd voor kunnen reserveren.

Wij rekenen voor het vrijblijvende persoonlijke consult €35,-. Als je overgaat tot een of meer behandelingen dan verrekenen we dit bedrag met de kosten van de eerste behandeling. Je maakt heel eenvoudig een afspraak door te bellen naar 088 224 03 00 of het contactformulier op deze pagina in te vullen. 

Waarderingen historie

2021
8.3
3 waarderingen

Recente waarderingen

19 oktober 2021 - Geplaatst door de redactie

Er werd bij het consult door de alleraardigste medewerker uitgebreid de tijd genomen om de behandeling tegen mijn couperose uit te leggen. Op mijn verzoek om na het consult onmiddellijk tot...

9.9
Lees meer
1 juni 2021 - Geplaatst door de redactie

Erg tevreden met de behandeling. Van te voren werd alles goed uitgelegd en ook na de behandeling werd dit herhaald. Werd geholpen door een stagiair, die erg goed der werk deed. Ze werd ondersteund...

8.0
Lees meer
22 april 2021 - Geplaatst door de redactie

Misschien meer meedenken wat beste is voor mijn huid! Nu komt het veel meer vanuit mijzelf.

7.1
Lees meer

Specialisten

Er zijn 53 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

-

0 waarderingen

-

0 waarderingen

-

0 waarderingen

Bekijk alle specialisten