Naar de navigatie Naar de inhoud

Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie

Huidtherapiepraktijk

9
.5
Adres
Wilhelminasingel 9 8011 SJ Zwolle
Telefoon
038-4213532
Openingstijden
woensdag
Gesloten. Open om 9:00 - 18:00
donderdag
9:00 - 20:00
vrijdag
9:00 - 18:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
9:00 - 18:00
dinsdag
9:00 - 18:00

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie

Profielfoto Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie  - Zwolle

Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie

Bij Laserkliniek Zwolle- Huidtherapie bieden we huid- en laserbehandelingen op maat. U kunt rekenen op kwaliteit en deskundigheid van de huidtherapeuten en u krijgt eerlijke voorlichting.

Als klant staat u centraal!

Laserkliniek Zwolle stelt haar cliënten centraal. Wij bieden optimale zorg in een professionele en vertrouwde omgeving. Wij hebben oog voor uw klacht en voor u persoonlijk. Iedereen met een hulpvraag over de huid kan bij de kliniek terecht.

Ervaren huidtherapeuten

De ervaren huidtherapeuten en eigenaren Michelle Janssen en Anouk te Molder-Bliekendaal zijn BIG geregistreerd en behandelen al ruim 10 jaar huidproblemen van diverse aard en klacht. Samen met het team, welke bestaat allemaal BIG geregistreerde huidtherapeuten, staan we iedere dag voor u klaar.

Specialisatie

"We zijn gespecialiseerd in diverse huid- en laserbehandelingen en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten en de Dutch Aesthetic Laser Association. Daarnaast staan we geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici om onder andere de kwaliteit en deskundigheid van behandelingen te kunnen waarborgen. Jaarlijks volgen wij  bij- en nascholingen. Verder zijn wij actief in commissies en kwaliteitskringen om onze kennis en kunde te delen en te blijven ontwikkelen."

Gespecialiseerde vakgebieden zijn

o.a. laserontharingacnetherapierosacea en couperosehuidverbetering en schimmelnagels. Vraag naar de behandelmogelijkheden in een gratis en vrijblijvend consult!

Kwaliteit en deskundigheid

Bij Laserkliniek Zwolle wordt u uitsluitend door gediplomeerde en ervaren paramedici behandeld. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) daarnaast geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wij voldoen ruim aan de norm van de eisen die dit register stelt aan paramedische behandelaars. Iedere vijf jaar vindt er een herregistratie in dit register plaats waardoor de kwaliteit en deskundigheid van behandelaars worden gewaarborgd. We beschikken over een actuele kennis en volgen regelmatig scholingen. In de kliniek volgen we de gedragscodes, protocollen en richtlijnen van de beroepsvereniging. De kliniek beschikt over een laserveiligheidscertificaat. De kliniek wordt hiervoor elke 2 jaar gevisiteerd. Daarnaast hanteren we o.a. de interne richtlijn ‘Laserveiligheid voor de Huidtherapie’. Deze richtlijnen zijn gebaseerd op Europese wetgeving en kwaliteitseisen.

Gratis consult

We houden het graag laagdrempelig door middel van professioneel en uitgebreid advies. Daarbij nemen wij graag de tijd in een gratis en vrijblijvend consult. Na dit gesprek weet u exact wat de mogelijkheden zijn en weet u hoe wij graag werken.  Bij de vele behandelmogelijkheden gebruiken we veelal lasertoepassingen. We werken met moderne geavanceerde apparatuur waardoor een kwalitatief goede behandeling wordt gewaarborgd. We hanteren korte wachttijden en hebben kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Met een klantvriendelijke houding, een professionele uitstraling en behandelingen op maat is onze missie iedere cliënt tevreden te stellen. Klantgericht en plezier in het werk! Dat is waar wij voor staan.

 

Graag tot ziens bij Laserkliniek Zwolle

  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden