Naar de navigatie Naar de inhoud

MediDerm Arnhem

Huidtherapiepraktijk

9
.4
Adres
Randweg 3 6845 AC Arnhem
Telefoon
026-3811508, 026-3530219
Locatie
Deze locatie is onderdeel van MediDerm

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van MediDerm Arnhem - Arnhem op 16 maart 2022

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

10

Behandeling

10

Toelichting

Na een prettig, duidelijk en informatief gesprek gestart met laser ontharing van bikini, oksels en onderbenen. Ik begon nog iets sceptisch of ook mijn donkere en snelgroeiende haartjes weg zouden blijven. Maar al vrij snel bleven haartjes weg in hoeveelheid en na nog een behandeling al geheel. Ik ben ontzettend tevreden en gelukkig met het resultaat en zou wensen dat ik dit al veel eerder had gedaan. Ik voel mij zeer ontspannen naar de lente en zomer toe en kijk ernaar uit samen met mijn gezin te zwemmen en genieten van blote benen dagen. Dit is de financiële investering meer dan waard. Ik raad de behandeling hier ten zeerste aan, ik heb mij op mijn gemak gevoeld. Zeer veel dank hier voor.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor MediDerm Arnhem? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.