Naar de navigatie Naar de inhoud

MediDerm Arnhem

Huidtherapiepraktijk

9
.4

uit 295 waarderingen

Waardering van MediDerm Arnhem - Arnhem op 7 augustus 2022

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

10

Behandeling

2

Toelichting

Vorig jaar gestart met het laseren van mijn bikinilijn groot en oksels. Na iedere behandeling steeds minder haartjes die achterbleven. Kortom, steeds beter resultaat. Na de laatste behandeling in overleg met de huidtherapeut toch een extra behandeling laten uitvoeren voor de resterende haartjes. Deze behandeling zou eigenlijk niet per se nodig zijn geweest. Echter, nu 3 maanden na de laatste behandeling, komen zowel de haren onder mijn oksels als bikinilijn weer terug. Voor de laatste sessie heb ik los €150 extra betaald. In totaal komt dan uit +/- €1000 voor het hele pakket. Het feit dat de haren nu al volledig terug groeien, vind ik echt erg. Ik ben zwaar teleurgesteld. Natuurlijk wist ik van te voren dat er geen 100% haar vrij garantie zou zijn, maar dat letterlijk alle haren weer terug zouden groeien, dat was wel het laatste wat ik had verwacht. Hetzij ik de behandeling bij een professionele laser kliniek heb laten uitvoeren, maar ook zeker gezien de prijs die ik betaald heb…


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor MediDerm Arnhem? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.