Naar de navigatie Naar de inhoud

MediDerm Nijmegen

Huidtherapie

9
.3

uit 215 waarderingen

Waardering van MediDerm Nijmegen - Nijmegen op 29 december 2022

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

10

Behandeling

10

Toelichting

Ik werd hartelijk ontvangen door Sanne dit stelde al gerust. Ik ben niet bekend met huidspecialiste en Sanne kon mij goed vertellen wat er gebeurd met de huid en welke behandelingen eventueel aan zouden sluiten bij mijn wensen. De behandeling was goed, er werd constant verteld welke handelingen werden verricht en wat ik ervan kon verwachten. Uiteindelijk de behandeling goed afgesloten en tips gekregen voor de verdere behandelingen ng en eventuele nieuwe behandeling bij de kliniek. Ik ben erg tevreden met het resultaat en ga graag terug voor een nieuwe behandeling! Al met al een aanrader voor professionele behandeling en vriendelijke behandelaar.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor MediDerm Nijmegen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.