Waardering van MediDerm Utrecht - Utrecht op 1 december 2022
Toelichting
Deze dames zijn de beste! Wat is dit een fijne kliniek. Ik kwam met kalknagels en dat vond ik best wel een dingetje om voor te schamen. Maar na een goede uitleg en behandelplan zijn we begonnen aan de laser behandeling van mijn teen nagels. Ja ik moet eerlijk zeggen het is niet geheel pijnloos maar ja je moet er wat voor over hebben natuurlijk. Nu heb ik gisteren de ‘laatste’ 3e behandeling gehad en mijn nagels zijn duidelijk beter geworden, ik heb geen grote witte plekken meer op mijn nagels, de gele/ bruine randjes zijn verdwenen. Het is nu even afwachten en de nagel verder laten uitgroeien maar bij mij ziet het er naar uit dat ik van de zomer weer met gelakte teennagels door het leven ga! Dikke 10 voor jullie!
De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.
Nieuwe zorgaanbieder?
Nog niet op deze site? Meld u nu aan!
Aanmelden
Reageren en contact opnemen
Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor MediDerm Utrecht? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.