Naar de navigatie Naar de inhoud

MediPraxis, Huidtherapie, locatie Dordrecht

Huidtherapie

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van MediPraxis, Huidtherapie, locatie Dordrecht - Dordrecht op 23 februari 2020

Afspraken

Accommodatie

Aandoening / behandeling

Borstkanker

Toelichting

ik kwam via doorverwijzing vanuit het ziekenhuis terecht bij Medipraxis. Ik ben heel erg tevreden dat begon al bij het eerste telefonische contact, vriendelijk en duidelijk. Ik kreeg eerst een intake gesprek waarin er eerst informatie verzameld werd om zo tot een goede behandeling te kunnen komen. In dit gesprek was er voor mij ook voldoende ruimte om vragen te stellen. Ik heb inmiddels al een aantal behandelingen gehad met zeer goed resultaat. Altijd word ik vriendelijk ontvangen. Bij Medipraxis is het totaal plaatje compleet! De behandelingen worden kundig en met veel zorg uitgevoerd en daarnaast weten ze ook hoe ze met cliënten om moeten gaan. Een super goed adres waar je met een gerust hart een afspraak kunt maken.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.

• Nieuwe zorgaanbieder?

• Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor MediPraxis, Huidtherapie, locatie Dordrecht? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.