Naar de navigatie Naar de inhoud

Bospark Huisartsen, Praktijk van Rijn

Huisartsenpraktijk

7
.7

uit 2 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

donderdag
Gesloten
vrijdag
7:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
7:30 - 17:00
dinsdag
7:45 - 17:00
woensdag
7:30 - 13:00

Over Bospark Huisartsen, Praktijk van Rijn

Uw eigen huisarts en een klein team met vertrouwde gezichten. Welkom bij Bospark Huisartsen – praktijk van Rijn.

Onze visie:
Verlenen van huisartsenzorg die niet alleen medisch inhoudelijk ambitieus en goed is, maar door een kleinschalig karakter ook uitblinkt in persoonlijkheid, betrokkenheid en ruimte voor maatwerk in een stressarme werksfeer".

Als praktijk willen we kwalitatief goede en onderbouwde zorg leveren waarbij de beroepsrichtlijnen uitgangspunt zijn. Daarnaast staan we open voor maatwerkoplossingen die aansluiten bij de unieke context van de patiënt. We zijn eerlijk over onze aandachtsgebieden en kennislacunes en willen met behulp van feedback en zelfkritiek onszelf continue blijven nascholen en verbeteren.

Gezins- en levensloopgeneeskunde is voor onze praktijk een speerpunt. Gezinnen leren kennen en aandacht hebben voor de context waarin ziekte en gezondheid zich bij hen voordoet. Rouw- en geboortevisites horen voor ons bij de betrokkenheid van de huisarts. Wederzijds respect voor principes en ethiek is essentieel;  streven naar gesprek en oplossingen wanneer dit niet aansluit.

We streven naar een prettige praktijkbeleving met een toegankelijk karakter waar patiënten zich vertrouwd voelen. Een ‘huiskamergevoel’ enerzijds, een verzorgde en professionele werkwijze anderzijds.  We staan daarnaast voor een overzichtelijk en stabiel team met wederzijdse herkenning en groei in het professionele contact. Spreekuur-uitloop, werkdruk en werkstress willen we beheersbaar maken, daarom vijftien minuten per patiënt in plaats van de gebruikelijke tien minuten.

Stabiliteit en rust in de zorgverlening en praktijkvoering is een basisprincipe. Vanuit die basis is het onze verantwoordelijkheid in de toekomst bij te dragen aan opleiding van een nieuwe generatie zorgverleners. Ontwikkelingen in de zorg volgen wij nauwgezet en we geven graag onze visie daarop.

 

Aandachtsgebieden:

  • Kindergeneeskunde en jongerenproblematiek
  • Psychiatrie
  • Problemen van rug- en bewegingsapparaat

 

Vaardigheden:

  • Kleine chirurgie en plaatsing IUD (spiraaltje) en Implanon
  • Cyriax injecties
  • Kinesio taping
  • ECG-interpretatie

Waarderingen historie

2020
7.7
2 waarderingen

Recente waarderingen

15 november 2020 - Geplaatst door de redactie

Sinds het overgenomen is door de heer van Rijn vind ik het snel achteruit gaan . Niet dat ze de patiënt niet netjes behandelen ,maar eerder niet goed voorbereid zijn ze horen zich in te lezen in de...

Reactie van/namens Bospark Huisartsen, Praktijk van Rijn - Alphen aan den Rijn

Meest fijne is het wanneer patiënten feedback gewoon op het spreekuur bespreken. Hier is altijd gelegenheid voor. Niet omdat...

5.3
Lees meer
11 november 2020 - Geplaatst door de redactie

Ik ben iemand die vaak ziek is MD2, Hernia,Gordelroos,TIA, , COPD en nog meer. Ben nu een jaar of iets langer bij dokter de Jong en heb eerlijk gezegd al een goede band met de dokter. We hebben...


Specialisten

Er zijn 3 specialisten werkzaam bij deze locatie:


Socials