Naar de navigatie Naar de inhoud

Gooise Huisartsen Huizen

Huisartsenpraktijk

7
.9

uit 12 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

dinsdag
Gesloten
woensdag
8:00 - 17:00
donderdag
8:00 - 20:30
vrijdag
8:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:00 - 20:30

Informatie over

Waardering van Gooise Huisartsen Huizen - Blaricum op 15 oktober 2022

Afspraken

1

Behandeling

N.v.t.

Omgang medewerkers

8

Informatie

8

Luisteren

2

Accommodatie

1

Toelichting

Het is onmogelijk om iemand aan de lijn te krijgen. Je wordt altijd teruggebeld. Daarnaast is besloten om zonder dit mede te delen te verhuizen naar een industrieterrein aan de andere kant van het dorp. Dit is niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ergste is nog dat meeste behandelkamers zich op de eerste verdieping bevinden. Mocht je slecht ter been zijn dan kun je dus niet geholpen worden hier. Het personeel zelf is uiterst vriendelijk.

Reactie van/namens Gooise Huisartsen Huizen - Blaricum

Hartelijk dank voor uw openhartigheid. Wat vervelend dat u deze ervaring heeft gehad. Ik zou u graag uitnodigen voor een gesprek om over uw ervaring van gedachten te wisselen. Als u hier ook voor open staat, wilt u dan met de praktijk contact opnemen. Bij voorbaat dank!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Gooise Huisartsen Huizen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.