Naar de navigatie Naar de inhoud

Huisartsenpraktijk Medi-Mere Stad

Huisartsenzorg

8
.4

uit 194 waarderingen

zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:00 - 17:00
dinsdag
8:00 - 17:00
woensdag
8:00 - 17:00
donderdag
8:00 - 17:00
vrijdag
8:00 - 17:00

Informatie over

Waardering van Huisartsenpraktijk Medi-Mere Stad - Almere op 6 april 2021

Afspraken

1

Behandeling

8

Omgang medewerkers

5

Informatie

8

Luisteren

8

Accommodatie

5

Toelichting

Mijn ervaringen met de organisatie zijn slecht. De wachttijden aan de telefoon om een huisarts afspraak te maken zijn ongekend en onacceptabel lang: al meerdere malen tussen een half uur en een uur in de wacht gestaan. Iedere keer wordt een ander excuus gebruikt: Corona, de dag na het weekeinde, vlak voor de vakantie etc etc. Ook online een afspraak boeken levert altijd afspraak op over 2 à 3 weken. Onacceptabel. Daarbij wordt ik zonder overleg en zonder kennisgeving ook gewisseld van huisarts. Onacceptabel. De artsen zijn goed, de organisatie is ronduit slecht en wordt ook na meerdere keren "klagen" niet verbeterd.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Huisartsenpraktijk Medi-Mere Stad? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.