Naar de navigatie Naar de inhoud

Huisartsenpraktijk Troost, Crielaard en Padt

Huisartsenzorg

7
.4

uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Waardering van Huisartsenpraktijk Troost, Crielaard en Padt - Heemstede op 3 mei 2020

Afspraken

5

Behandeling

4

Omgang medewerkers

4

Informatie

4

Luisteren

4

Accommodatie

2

Aandoening / behandeling

Overige aandoeningen

Toelichting

Deze enorme praktijk qua aantal medewerkers en artsen maakt dat je ook al ben je dertig of langere jaren zoals wij zijn, klant je nooit meer de zelfde dokter ziet of spreekt, dat is totaal waardeloos en onvoorstelbaar afstandelijke onverdraagzaam. Daarbij er is geen É contact lijn, er is zelfs helemaal geen e mail verkeer die berichten mogelijkheid is over de heg heen gegooid! En als je dat opzoekt geeft nergens iets aan wat waar dat is of wel is. We hebben ( ik een dokter gebeld) die krijg je niet wel een medewerker uit de volgezette ordners-kelderruimtes, dan komt er een assistente die hoort je aan en daarmee wordt dan een overlegje met een arts, geprikt zonder dat je er zelf bij bent, het is allemaal zo afstandelijk en harteloos.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Huisartsenpraktijk Troost, Crielaard en Padt? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.