Therapeuticum Artemis, Huisartsen
Huisartsenzorg
uit 5 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.
Waardering van Therapeuticum Artemis, Huisartsen - Amersfoort op 15 november 2021
Toelichting
Sinds ik ben overgestapt van regulier naar de antroposofisch huisarts wil ik niets anders meer. Ze nemen alle tijd om naar je te luisteren en ik wordt hier echt gehoord. Ook ben ik erg tevreden over de behandeling en zit ik kwa denkwijze enorm op 1 lijn met ze. Ze hebben ook veel meer kennis van voeding en lifestyle dan reguliere artsen. Ik ben zeer tevreden bij deze praktijk, al is het soms wat lastiger om een afspraak te maken omdat zij de enige antroposofisch huisarts in Amersfoort zijn. Ik heb zelf dan ook een lange tijd op de wachtlijst gestaan voordat ik patient kon worden. Maar ik ben enorm blij met dit besluit en erg tevreden over de huisartsen in deze praktijk.
De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.
Nieuwe zorgaanbieder?
Nog niet op deze site? Meld u nu aan!
Aanmelden
Reageren en contact opnemen
Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Therapeuticum Artemis, Huisartsen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.