Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Oude en Nieuwe Land, Jeugdgezondheidszorg

Organisatie

-

Er zijn nog geen waarderingen.

Over Zorggroep Oude en Nieuwe Land, Jeugdgezondheidszorg

In de gemeente Noordoostpolder wordt de zorg voor kinderen van 0 tot 4 jaar verzorgd door de Jeugdgezondheidszorg van Zorggroep Oude en Nieuwe Land. De Jeugdgezondheidszorg maakt onderdeel uit van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in deze gemeente.

Op het consultatiebureau geven de jeugdverpleegkundige en jeugdarts advies en informatie bij het verzorgen en opvoeden van uw kind(eren). Tijdens de momenten dat u op het consultatiebureau komt, wordt de groei, gezondheid en ontwikkeling van uw kind(eren) gevolgd volgens landelijke richtlijnen. Deze gegevens worden bijgehouden in het digitale dossier van uw kind.

De vaccinaties van het Rijksvaccinatieprogramma worden gegeven tijdens het bezoek aan het consultatiebureau.

De consultatiebureaus worden op verschillende locaties in de Noordoostpolder gehouden. Naast de hoofdlocatie Emmeloord kunnen ouders ook het consultatiebureau in de dorpen Marknesse, Creil. Tollebeek of Ens bezoeken.

Buiten het reguliere zorgaanbod, zoals het bezoek aan het consultatiebureau en huisbezoeken, kunt u bij de Jeugdgezondheidszorg ook terecht voor andere ondersteuning. Zorggroep Oude en Nieuwe Land biedt op het gebied van opvoeden en opgroeien, speciaal daarvoor ontwikkelde programma’s


Locaties

Er vallen 2 locaties onder deze organisatie:

Zorggroep Oude en Nieuwe Land, Consultatiebureau Emmeloord

Publieke gezondheidszorg

Locatie

Emmeloord

-

0 waarderingen

Zorggroep Oude en Nieuwe Land, Consultatiebureau Urk

Publieke gezondheidszorg

Locatie

Urk

-

0 waarderingen