Naar de navigatie Naar de inhoud

Kraamcentrum Shanti

Kraamzorg

9
.2

uit 3 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Kraamcentrum Shanti - Valthermond op 1 april 2019

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Bevalling

Toelichting

Ik heb de ondersteuning van Anita van Kraamcentrum Shanti tijdens mijn bevalling als zeer waardevol ervaren. De rust en continuïteit die Anita meebracht in het hectisch komen en gaan van het ziekenhuis personeel hielp me te focussen. De weeën wist ik goed op te vangen door de aangereikte ademhalingstechniek. Deze techniek hebben we tijdens de zwangerschap al samen geoefend. Mijn man en ik kijken allebei terug op een fijne aanwezigheid tijdens de kraamweek. Met haar warmte, kundigheid en natuurlijke inslag; we hadden niet beter kunnen wensen. Anita had persoonlijke aandacht voor ons alle drie. Met hart en ziel heeft ze ons tot en met de laatste dag verzorgd en begeleid. Ze nam kraambloemen mee uit eigen tuin. We hadden heel bewust voor Kraamcentrum Shanti gekozen, bij onze eerste ontmoeting hadden we meteen een goed gevoel en de werkwijze sprak ons aan. Tijdens mijn zwangerschap spraken we een paar keer af, wat de kraamtijd des te ontspannender maakte, je kent elkaar al een beetje. Hier zijn we nog steeds dankbaar voor. We hopen dat nog meer gezinnen mogen genieten van de zorg van Anita van Kraamcentrum Shanti.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Kraamcentrum Shanti? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.