Naar de navigatie Naar de inhoud

KraamWijs

Kraamzorg

9
.9

uit 17 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over KraamWijs

Wij zijn een klein en hecht team van ervaren kraamverzorgenden met kennis in en passie voor hun vak die hun krachten gebundeld hebben vanuit eenzelfde visie:

“KraamWijs stelt hoogwaardige kwaliteit voorop, voor zowel cliënt, medewerker als samenwerkingspartners. Iedere cliënt heeft recht op vakkundige begeleiding, zorg op maat, ondersteuning en volledige actuele informatie.

Iedere (student) kraamverzorgende heeft recht op hoogwaardige scholing, begeleiding bij het uitoefenen van haar vak, ondersteuning vanuit de organisatie en een prettige werksfeer.

Wij zijn trots op ons vak en dat merk je in de bevlogenheid waarmee we jouw kraamweek verzorgen.

Wij streven naar de juiste balans tussen kwaliteit en een feestje. Het is voor ons belangrijk dat je je thuis blijft voelen in eigen huis. Met deze reden maken wij graag de ideale match met de kraamverzorgende die bij jullie past.

 

Wij hebben een heldere missie:

KraamWijs heeft als missie om op vakkundige wijze begeleiding en ondersteuning op maat te bieden aan kraamvrouwen, partner en pasgeborenen. KraamWijs streeft hierbij naar een hoog kwaliteitsstandaard.

Wij hebben als doel iedere kraamvrouw (en haar directe naasten) op persoonlijke en bevlogen wijze de handvatten te bieden die zij nodig heeft om na de kraamweek vol zelfvertrouwen voor haar baby te zorgen. Wij streven ernaar dit zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

Wij willen samenwerken en verbinden. Daarom werken wij graag samen met jou, je partner, je andere kinderen, je ouders, je netwerk. Ook leggen we graag verbinding met andere professionals zoals je verloskundige, een lactatiekundige, een moedercoach, een doula, een draagconsulente en een slaapcoach. Wij werken vooral graag samen met jou, en overleggen met jou waar jij je het prettigst bij voelt.

Waarderingen historie

2024
10
2 waarderingen
2023
10
11 waarderingen
2022
9.6
4 waarderingen

Recente waarderingen

26 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Ik heb dankzij Kraamwijs een hele prettige kraamtijd gehad. Er was ruimte voor mijn eigen wensen en een hele fijne open houding van de kraamhulp. Ik zou ze zo weer vragen, dat zegt genoeg denk ik.

18 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Zeer professionele hulp! Kraamwijs is persoonlijk, luisteren goed naar de wensen. Duidelijk allemaal goed opgeleid. Kraamverzorgster was zeer lief en bescheiden en bezat veel kennis.

Reactie van/namens KraamWijs - Alkmaar

Wij zijn blij om te horen dat de zorg zo positief ervaren is. Het is ons doel de kraamtijd zo prettig mogelijk te laten verlopen...

19 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Geweldig team. Fijne intake gehad. Goed geluisterd naar onze wensen. We hebben ook echt een geweldige kraamverzorgster gehad. Echt op maat, precies goed. Deskundig, in haar werk en echt een om in...

Reactie van/namens KraamWijs - Alkmaar

Wij zijn blij om te horen dat de zorg zo positief ervaren is. Het is ons doel de kraamtijd zo prettig mogelijk te laten verlopen...

Bekijk alle waarderingen