Naar de navigatie Naar de inhoud

Kraamzorg Het Groene Kruis

Kraamzorg

9
.7

uit 745 waarderingen

Over Kraamzorg Het Groene Kruis

Als je net bent bevallen, gaat er een wereld voor je open. Deze periode is een emotionele rollercoaster met veel nieuwe ervaringen, gebroken nachten en hectiek. Daarom vinden wij het belangrijk dat je kunt bouwen en vertrouwen op een kraamverzorgende die bij je/jullie past! Word jij binnenkort moeder? Kraamzorg het Groene Kruis heeft altijd iemand beschikbaar in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars.

Kies je voor borstvoeding, dan ben je bij Kraamzorg Het Groene Kruis aan het juiste adres. Vanuit het Borstvoeding Expertisecentrum bieden we lactatiekundige begeleiding in de kraamtijd of daarna. 

Kraamzorg en verloskunde zijn belangrijke partners binnen de geboortezorg. Voor een perfect geregelde kraamzorg werken we daarom samen met verloskundigenpraktijken. Deze samenwerking zorgt ervoor dat je bent verzekerd van de beste kwaliteit kraamzorg.

Onze kraamverzorgenden zijn ingedeeld in teams rond verloskundigenpraktijken. Dat betekent dat wij altijd zorg bieden rondom een verloskundigenpraktijk bij jou in de buurt.

Waarderingen historie

2022
9.8
10 waarderingen
2021
9.8
164 waarderingen
2020
9.7
247 waarderingen
2019
9.6
259 waarderingen
2018
9.6
295 waarderingen
2017
9.4
215 waarderingen
2016
8.5
7 waarderingen

Recente waarderingen

12 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Wij hebben echt genoten van onze kraamtijd en de goede zorgen. Wij raden het groene kruis zeker aan

Reactie van/namens Kraamzorg Kraamzorg Het Groene Kruis - Groningen

Hartelijk dank voor deze mooie aanbeveling!

12 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Hele fijne kraamzorg. Ze hebben meer dan hun best gedaan voor me. Binnen een uur na het verlaten van het ziekenhuis was de kraamzorg ook aanwezig en hebben meteen doorgepakt. Ik beveel ze van harte...

Reactie van/namens Kraamzorg Kraamzorg Het Groene Kruis - Groningen

Dankjewel voor het achterlaten van deze mooie reactie en aanbeveling! Veel geluk!

11 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Bijzonder om na 10 jaar weer dezelfde kraamverzorgster te hebben! Complimenten voor het luisterend oor, de deskundigheid, duidelijke uitleg, betrokkenheid bij de andere kinderen en het efficiënt...

Reactie van/namens Kraamzorg Kraamzorg Het Groene Kruis - Groningen

Wat bijzonder, na 10 jaar weer dezelfde kraamverzorgster! Fijn dat we jullie een mooie kraamweek mochten bezorgen. Veel geluk!

9.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials