Naar de navigatie Naar de inhoud

Kraamzorg Het Groene Kruis

Kraamzorg

9
.7

uit 507 waarderingen

Informatie over

Over Kraamzorg Het Groene Kruis

Als je net bent bevallen, gaat er een wereld voor je open. Deze periode is een emotionele rollercoaster met veel nieuwe ervaringen, gebroken nachten en hectiek. Daarom vinden wij het belangrijk dat je kunt bouwen en vertrouwen op een kraamverzorgende die bij je/jullie past!

Wij geven volledige zorg en streven naar één kraamtopper tijdens je kraamtijd!

Word jij binnenkort moeder? Kraamzorg het Groene Kruis heeft altijd iemand beschikbaar in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars.

Kies je voor borstvoeding, dan ben je bij Kraamzorg Het Groene Kruis aan het juiste adres. Vanuit het Borstvoeding Expertisecentrum bieden we lactatiekundige begeleiding in de kraamtijd of daarna. 

Kraamzorg en verloskunde zijn belangrijke partners binnen de geboortezorg. Voor een perfect geregelde kraamzorg werken we daarom samen met verloskundigenpraktijken. Deze samenwerking zorgt ervoor dat je bent verzekerd van de beste kwaliteit kraamzorg.

Onze kraamverzorgenden zijn ingedeeld in teams rond verloskundigenpraktijken. Dat betekent dat wij altijd zorg bieden rondom een verloskundigenpraktijk bij jou in de buurt.

Waarderingen historie

2023
9.6
53 waarderingen
2022
9.8
10 waarderingen
2021
9.8
164 waarderingen
2020
9.7
247 waarderingen
2019
9.6
258 waarderingen
2018
9.6
295 waarderingen
2017
9.4
215 waarderingen
2016
8.5
7 waarderingen

Recente waarderingen

25 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Wij hebben een fijne start meekregen van onze kraamzorg. We zijn zeer tevreden over alles. Mijn complimenten voor haar professionaliteit en kennis over alles wat er komt kijken bij een pasgeboren...

Reactie van/namens Kraamzorg Het Groene Kruis - Groningen

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, we zijn heel blij te horen dat jullie tevreden zijn met onze kraamzorg! Veel geluk...

25 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Geweldige ervaring gehad met mijn kraamverzorgster, de tranen stonden in mijn ogen toen ze eenmaal weg was. Dat zegt al genoeg! Ze was echt super.

Reactie van/namens Kraamzorg Het Groene Kruis - Groningen

Bedankt voor het toesturen van deze feedback. We zijn blij om te lezen dat jullie een goede ervaring hebben gehad met onze...

21 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Fijne en kundige kraamzorg, niks op aan te merken.

Reactie van/namens Kraamzorg Het Groene Kruis - Groningen

We zijn uiteraard blij dat te horen. Dank voor het achterlaten van deze reactie en we wensen jullie veel geluk!

Bekijk alle waarderingen

Socials