Naar de navigatie Naar de inhoud

PUUR Kraamzorg

Kraamzorg

9
.5

uit 54 waarderingen

Over PUUR Kraamzorg

PUUR Kraamzorg verzorgt de kraamzorg in de Haarlemmermeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Cruquius, Vijfhuizen, Zwaanshoek, Aalsmeer, Amstelveen, Hillegom, Lisse, Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Vogelenzang, Bloemendaal en omstreken. Onze kraamverzorgenden assisteren jouw verloskundige bij de bevalling, en verzorgen daarna jou en je pasgeboren kindje met als voornaamste doelen een voorspoedig herstel van jou als moeder en integratie van je kindje in het gezin. 

Ervaren en deskundig

Wij zijn trots op onze organisatie die garant staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring op het gebied van kraamzorg. Onze medewerkers zijn professioneel, ervaren en deskundig, en uiteraard beschikken we over alle belangrijke kwaliteitscertificaten op het gebied van kraamzorg, zodat jij verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit van zorg.

Jij staat centraal in onze zorgverlening. Kies voor PUUR Kraamzorg en je zult ervaren dat wij er alles aan doen om er voor te zorgen dat jij een zorgeloze en onvergetelijke kraamperiode krijgt!

Waarderingen historie

2023
9.8
3 waarderingen
2022
9.4
31 waarderingen
2021
9.5
19 waarderingen
2019
9.2
1 waardering

Recente waarderingen

24 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

We hebben 2x Kraamzorg van PUUR gehad. Beide ervaren wij een fijne, professionele zorg van ze. Ze luisterden goed naar ons en hielpen waar nodig was. Onvergetelijke periode hebben we gehad!

24 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik kan alleen 3 dingen zeggen over kraamzorg en verloskundigen, helpful, vriendelijk en met ervaring.

9.8
Lees meer
24 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Goede kraamzorg. Bij beide kinderen kraamzorg van Puur gehad. Beide kraamverzorgsters waren toppers. Ze weten precies wat nodig is in welke situatie

9.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials