Naar de navigatie Naar de inhoud

PUUR Kraamzorg

Kraamzorg

9
.6

uit 83 waarderingen

Over PUUR Kraamzorg

PUUR Kraamzorg verzorgt de kraamzorg in de Haarlemmermeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Cruquius, Vijfhuizen, Zwaanshoek, Aalsmeer, Amstelveen, Hillegom, Lisse, Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Vogelenzang, Bloemendaal en omstreken. Onze kraamverzorgenden assisteren jouw verloskundige bij de bevalling, en verzorgen daarna jou en je pasgeboren kindje met als voornaamste doelen een voorspoedig herstel van jou als moeder en integratie van je kindje in het gezin. 

Ervaren en deskundig

Wij zijn trots op onze organisatie die garant staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring op het gebied van kraamzorg. Onze medewerkers zijn professioneel, ervaren en deskundig, en uiteraard beschikken we over alle belangrijke kwaliteitscertificaten op het gebied van kraamzorg, zodat jij verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit van zorg.

Jij staat centraal in onze zorgverlening. Kies voor PUUR Kraamzorg en je zult ervaren dat wij er alles aan doen om er voor te zorgen dat jij een zorgeloze en onvergetelijke kraamperiode krijgt!

Waarderingen historie

2024
9.6
2 waarderingen
2023
9.8
31 waarderingen
2022
9.4
31 waarderingen
2021
9.5
19 waarderingen

Recente waarderingen

15 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

De kraamhulp van PUUR is top. We werden heel goed begeleid en het was ook heel gezellig. Altijd spannend, om een vreemde over de vloer te krijgen, maar we hadden gelijk een klik en de week is erg...

19 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

The healthcare provider listen and deliver what they promised. They are always there to guide and calm me down when I ma nervous. They are friendly and professional at the same time.

9.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials