Naar de navigatie Naar de inhoud

ISTO

Logopediepraktijk

9
.3

uit 28 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

110 resultaten voor je selectie:

De sortering wordt niet beïnvloed door de zorgaanbieder. Lees meer.
28 november 2014 - Geplaatst door de redactie

Er werd veel informatie gegeven over mijn ademhalingsprobleem. ik ben heel blij dat mijn probleem door logopedie is verholpen.

8.5
Lees meer
22 november 2014 - Geplaatst door de redactie

Ons dochtertje werd niet begrepen en verstaan op school en werd daardoor gepest. Na een half jaar de logopedie behandeling was ons dochtertje duidelijk te verstaan en spreekt ze zonder fouten. Wij...

11 augustus 2014 - Geplaatst door de redactie

Ik ben heel tevreden over de behandeling die ik hier gehad heb. Ik werd serieus genomen en voel mij door de behandeling een stuk zelfverzekerder.

9 augustus 2014 - Geplaatst door de redactie

Toevalig kwam ik tot deze therapeut en ik ben zeer tevreden met haar profesionalisme en aanpak. Openhartig en hulpzaam. Mijn klacht met een intesieve behandeling is opgelost.

31 juli 2014 - Geplaatst door de redactie

Gekomen met mijn zoontje voor logopedie. Zeer kundig, mijn zoontje vond het erg leuk. Snel goede resultaten. Zeer aan te raden.

30 juli 2014 - Geplaatst door de redactie

Mijn zoontje had een spraakgesprek, we waren begonnen bij een andere logopediste toen deze opeens niet meer vergoed werd door mijn zorgverzekering. We zijn hierna toe doorverwezen. Wat een verschil!...

25 maart 2014 - Geplaatst door de redactie

Zeer gemotiveerd en accuraat. En erg vriendelijk en geduldig.

19 maart 2014 - Geplaatst door de redactie

we zijn goed geholpen en ze is erg vriendelijk voor kinderen.

8.3
Lees meer
28 januari 2014 - Geplaatst door de redactie

Jasmina van logopedie praktijk ISTO geeft echt persoonlijke zorg en behandeld op zeer professionele wijze. Je bent bij haar geen nummer en Ik heb het gevoel bij haar in goede handen te zijn.

9.7
Lees meer
5 augustus 2013 - Geplaatst door de redactie

Zelf heb ik alleen maar positieve ervaringen met de Logopedie Praktijk ISTO. Behandeling door mevr. Apostolovic was zeer deskundig, vriendelijk, behulpzaam en met behaalde resultaat!